Mennyi a rokontartás reális összege?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, tavaly érettségiztem, idén kezdem nappalin az egyetemet. Apámnak született két kicsi gyereke az új feleségétől. Átlagosan keres, kb havi 170 ezer körül.2016. júl. 4. 15:30
11/15 anonim válasza:
20 évesen miért nem mész már el dolgozni? Ne apád zsebében turkálj, hanem gondoskodj magadról! Gusztustalan vagy.
12/15 anonim válasza:
Ha jól értelmezem, kihagytál egy évet. Ha ekkor nem jártál iskolába, tehát már nem járt a gyt, akkor elképzelhető, hogy meg sem ítélik.
Vagy csak nem írtad le, milyen oktatásban vettél részt?
13/15 A kérdező kommentje:
Kihagytam egy évet, külföldön dolgoztam. Ezalatt kaptam a gyerektartást (35 ezer ft), nemrég töröltette.
2016. júl. 5. 12:56
14/15 anonim válasza:
Nem tanultál, és fizette a gyerektartást? 170ezerből 35ezret havonta úgy, hogy van még két kicsi gyereke?
Visszafizettette veled? Ha nem, akkor szerintem egyre kevesebb esélyed van, hogy valamit is kapj.
Érdemtelenségre hivatkozhat az apád emiatt, mert egy cseppet sem voltál vele tisztességes.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem fizetette vissza.
2016. júl. 5. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!