Ennyire élettelen, hogy még ennyire se képes vagy én
reagálom túl?
Figyelt kérdés
Tesóm 26 éves és a mai napig hazatelefonál, hogy nyissuk ki neki a nagykaput, mire hazaér.
Ő egy irodában dolgozik, így nyilván nincs annyira elfáradva. Én egész nap monoton álló munkát végzek 8-12 órában, van hogy délutánra úgy érzem, hogy összecsuklok. Visszereim vannak 23 évesen... Miután hazaérek egyből lefekszem az ágyba, mert nem bírok tovább még ülni sem. De ő felhív, hogy nyissam ki neki a nagykaput, mire hazaér, mert fáradt... Utána persze számon tudja kérni, ha neki kellett a kaput kinyitnia...
És én túlreagálom hogy idegesít. élettelennek írod az életképtelent? Amúgy az meg nem a tesód hibája hogy nincs végzettséged, ezért szar a munkád. Cuki a téveszméd hogy az irodai melótól nem lehet fáradt. te állsz egész nap, neki meg oda kell koncentrálni egész nap, mert ha nem teszi az nagyobb kárt okoz mint te egy-két selejttel.
2022. aug. 10. 22:35
12/27 anonim válasza:
Tudod ki nyitná ki neki,elküldeném valahova,mit képzel,mért hagyod??
2022. aug. 10. 23:09
13/27 mantis religiosa válasza:
Nem tesód az életképtelen, hanem mindenki más a családban, amiért úgy táncoltok, ahogy ő fütyül.
2022. aug. 10. 23:48
14/27 anonim válasza:
Kezdj el nem reagálni ezekre az üzenetekre hívásokra, majd megunja!
2022. aug. 10. 23:52
15/27 anonim válasza:
A kérdés alapján úgy tűnik tesód nem életképtelen, fáradt ezért más nyitja ki a kaput és neki csak egy telefonhívásáb kerül.
Gondold át! :)
2022. aug. 11. 00:26
16/27 anonim válasza:
"Ne haragudj, de nagyon fáj a lábam, egész nap álltam, kizárt, hogy ebből az ágyból fel tudjak kelni. Kérlek oldd meg magadnak, ha én ki tudtam nyitni magamnak a kaput, bízom benne, hogy te is vagy már elég nagyfiú/nagylány a feladathoz és boldogulni fogsz vele."
2022. aug. 11. 01:06
17/27 anonim válasza:
Szellemi munkában fáradt el a tesó? Akkor pont jót fog tenni neki egy kis mozgás.
2022. aug. 11. 01:16
18/27 anonim válasza:
Tartson főportást, egyenruhában, mint a szállodák előtt. Vagy járjon gyalog.
2022. aug. 11. 07:36
19/27 Morzsi007 válasza:
A sok mobilozástól zombultok el, a tesód biztosan. Én is irodában dolgozom, de mikor a munkámat végzem inkább felpörög az agyam, hogy képben legyek, ha egész nap csak net megy, akkor nyomott leszek. Mondd meg neki, hogy kevesebbet facézzon. Meg vegyetek egy kapunyitót. Egyszer kell megvenni. Régen én is mindig nyitogattam, párom meg csukta miután elment, délután újra nyitni, aztán becsukni. Aztán vettünk pár éve, mi is. 🙂
2022. aug. 11. 08:32
20/27 anonim válasza:
Nem szeretitek egymást? Nekem volt egy barátom, akihez sokat jártam, akkor mindig kinyitotta nekem a kaput, hogy ne kelljen az utcán állnom, amíg nyitogatok, hanem be tudjak menni simán az udvarba.
Neki nem okozott gondot. De mi szerettük egymást :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!