Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Tartanátok a kapcsolatot egy...

Tartanátok a kapcsolatot egy ilyen testvérrel?

Figyelt kérdés
Aki minden héten kábítószert használ. Bulikba jár a haverjaival, kokaint, ecstasyt, amfetamint használ. Hétköznap meg néha füvezik.

2022. szept. 5. 22:28
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
83%
18 nem KELL. Éppen ezt írtam. Ha szereted akkor.
2022. szept. 6. 14:58
 22/30 anonim ***** válasza:
19%
A szeretet annak a függvénye, hogy tolerálok-e egy drogost? Ha nem akar változtatni, ha minden pénzét és kapcsolatát a drogra teszi fel, akkor ő már választott, és az nem a család. Drogosok és alkeszek esetében kár érzelgősködni.
2022. szept. 6. 15:37
 23/30 anonim ***** válasza:
73%

Senki sem írta hogy a szeretet annak a függvénye hogy tolerálod e. Olyan mintha direkt nem értenéd hogy miről beszélek. De lehet hogy azért nem érted mert nincs testvéred akit szeretsz.

Amiről te beszélsz az az hogy van egy határ ami után már nem segít az ember akkor se ha szereti. Én se mondtam hogy vég nélkül tűrjük el mindent.

A kérdésben pedig olyanról van szó aki nem nyomja minden nap, fel tud kelni úgy reggel hogy nem szív semmit. Es nem is feltétlenül élnek a családdal tehát a család lehet hogy nem is vesz észre ebből semmit. Vannak ilyen emberek de persze nem ez jellemző.

Nem tudjuk hogy a kérdező kikre gondolt. Mivel nem válaszol ezért én arra tippelek hogy ez ismét az a kérdező aki azzal szórakozik hogy fel tesz havi 400 kérdést, általában provokatívakat hogy menjen az oldal.

2022. szept. 6. 16:02
 24/30 anonim ***** válasza:
25%

Jaj hagyjuk már... Két testvérem is van, nincs szoros kapcsolat, teljesen mások vagyunk. Egyikért sem kapkodnék... Nem tudom, miért olyan nehéz elhinni, hogy nem mindenki ájul el a szent, közös dns-től és nem mindenki ragaszkodik valakihez csak azért, mert ledobta mellé a gép. Ó, hidd el, bőven van kit szeretnem... 😅

Te ezt látod bele, én meg egy valódi drogost. A kérdező valóban nem írt pontosan többet, ezért kár igazából bármit is feltételezni mélyebben. Én csak egy mentalitásra kérdeztem rá, amit nem értettem sosem. Amit az ember nem tolerál családon kívül, azt családon belül sem kell, sőt, nem is szabad tolerálni. Alkeszek / drogosok nem épp arról híresek, hogy pontos, megbízható munkaerők, akikről senki nem mondana meg semmit...

2022. szept. 6. 16:13
 25/30 anonim ***** válasza:
25%
Nwm tudom, miért kell bőszen lepontozni azért, mert nem mindenki erőltet magára embereket pusztán azért, mert egy családba születtek. 🤷
2022. szept. 6. 18:31
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. szept. 6. 21:41
 27/30 anonim ***** válasza:
14%

Úgy megverném h besz@rna, behugyozn@! Bezárnám. Majd megkínálnám kedvesen droggal, ha elfogadná megint megagyalnám, s addig tenném míg egyszer csak nem fogadná el.

Ez egy hatásos agymosós módszer amit persze a média stb. nem rekloz.

Ugyanis a drogtól boldognak érzi magát még ha ideig óráig is, de a fenti módszerrel ki lehet mosni az agyát h féljen ha hozzá mer nyúlni.

Egy idő után kitisztul s belátja a dolgokat, s hálás lenne. Persze ezt mind szeretetből.

2022. szept. 11. 14:13
 28/30 anonim ***** válasza:
76%
Megszakítanék vele minden kapcsolatot. Az ilyen emberek veszélyesek.
2022. okt. 2. 16:35
 29/30 anonim ***** válasza:
32%

27 te egy kib. szott állat vagy. :D

Én nem tudom, nálunk a családban az egyetlen vagyok aki drogozik mégis átlag 550-et keresek / hó, mindig eljárok dolgozni, mert imádom a melóm. Rendesen fizetem a számlákat a többi pénzt elnarkózom meg ruhára költöm. Igazából nem is terveztem hosszúra ezt az életet. Szóval ha így belegondolok, egy ilyen testvér kéne a fasznak. De ez a jobbik fajta drogos, ismerem azt a közeget is, amiről itt mindenki beszél...

Nyilván már látszik rajtam is, meg a közeli rokonoknak elmondtam, h ez van. Sikerül abbahagynom 3-4 hétre de valahogy mindig intézek magamnak, mert kattogok és ez egy szar mókuskerék. De sose károsítanék meg senkit anyagilag, főleg nem családtagot. Legalja patkány dolog. Ha narkós, keresse meg rá a pénzt. Érzelmileg meg más tészta, mert anyám kivan ettől teljesen. Öcsém viszont azt mondta, neki én nagyon jó rossz példa vagyok. Persze neki sem tetszik. Ezek kicsinálnak lelkileg, de mégis erősebb az üresség érzése a drog nélkül. Plusz a munkám is még jobb úgy csinálni. Egyébként szoktam edzeni meg a meló miatt is sportos vagyok, figyelek rá, h ne látszon rajtam. Az ügyfelek nem is tudják, nyilván egy normális embernek nem férne bele, h egy drogos tevékenykedik a telkükön. Vagy tudják, de nem teszik szóvá. A munkámra sosincs panasz, mivel ebből élek, jól kell csinálnom.

2022. okt. 25. 11:05
 30/30 anonim ***** válasza:
32%
Látszik rajtam azt úgy értettem, sokszor van beesve az arcom, aki családtag minden nap lát nyilván észre veszi. De az ügyfeleink, akikhez heti 1x megyek vagy 3 havonta 1x pár órára, ők nem szokták. Ha nagyon tré a fejem szemcsepp, vagy napszemüveg. Mondjuk voltam már esőbe is napszemüvegbe, szóval biztos van aki vágja. Néhány ügyfelünkkel baráti kapcsolat alakult ki a munkán kívül ezek mind ex drogosok, egy volt, aki 50 éves volt és még mindig anyagozott, mondanom sem kell egyből részt vettem ott a bulikban, de aztán egyik nap feldobta a pacskert. Pont szülinapomon dolgoztam valahol és hívott főnököm, h "tegnap meghalt x". Egy utolsó csík megállította a szívét. A szülei kikészültek, meg igazából mindenki, de ez teljesen várható volt. Viszont akkora vagyont hagyott hátra, le a kalappal. Így is lehet élni.
2022. okt. 25. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!