Szerintetek jogosan haragszik rám a párom?
Figyelt kérdés
A párom nagyon haragszik amiért másokkal szemben megvédem a testvérét aki gyilkosság miatt ült. A sógorom már letöltötte a büntetését és mivel nem szeretem ha valakit igazsá gtalanúl bántanak ezért bárkivel szemben megfogom védeni. Ez akkora bűn a részemről?2013. aug. 13. 14:46
11/34 anonim válasza:
"A párom is iszik" -akkor ezért mérges, mert magában sem biztos.. Jó, hogy van egy fekete bárány, egy bűnbak a családban( majdnem mindenhol van ilyen, ha nem is ilyen súlyos) saját nyomorunkat a hátára rakhatjuk...
12/34 anonim válasza:
Kinek nyitottad ki a szádat? Odamentél mindenkihez? És mit mondtál?
13/34 anonim válasza:
"Azért védem mert ő nekem és a családomnak soha nem ártott, mindig köszön, segítőkész"
Amíg majd egyszer megint nem önt fel úgy a garatra, hogy egy rossz tekintet miatt megint meg nem öl valakit.
Bocs kérdező, de a te értékrendeddel valami baj van :-(
14/34 anonim válasza:
Nektek soha nem ártott és még köszön is? hát akkor tényleg nagyon jó ember lehet! majd ha egyszer jól beszittyózik és kinyírja valamelyik rokonod, akkor majd nem véded meg?
15/34 A kérdező kommentje:
Már egyálltalán nem iszik ellentétben az öccsével aki napiszinten be van rúgva. De úgy látom ti is csak kötekedni tudtok. Szánalmas banda.
2013. aug. 13. 15:13
16/34 anonim válasza:
"Azért védem mert ő nekem és a családomnak soha nem ártott, mindig köszön, segítőkész."
Ja, hát engem sem bántott soha a híradóban látott családmészárló, de senkivel szemben nem fogom védeni.
17/34 anonim válasza:
Egy kicsit félelmetes történet, és még a párodnak is elborulhat az agya, én félnék a helyedben.
18/34 anonim válasza:
Szánalmas banda??? Egy gyilkost védesz, mert az mosolyog rád. Ha itt valaki szánalmas, az te vagy.
19/34 anonim válasza:
Majdha kapsz egy balegyenest a védelmezõdtõl,akkor jusson eszedbe ez a banda!
20/34 anonim válasza:
"szánalmas banda" Kmm... most őszintén, hülye vagy?
Nem is értem milyen válaszokat vártál, amikor egy gyilkost védsz. Most komolyan?
De a kérdésedre válaszolva én nem haragudnék rád, csak nagyon nem értenélek téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!