Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért bánik így velem a...

Miért bánik így velem a "bátyám"? (Egy picit hosszú, de remélem lesz aki végigolvassa és segít)

Figyelt kérdés
Apám a születésem előtt elhagyott, így anyuval ketten éltünk egészen 16 éves koromig, amikor összejött egy kétgyerekes özvegy pasival. Már lassan fél éve összeköltöztek, hamarosan 18 leszek, és ugye a pasival jött a lánya, aki most 16 éves, és a fia, aki egy évvel idősebb nálam. Na, a srác folyton csesztet és keresztbe tesz nekem. Beszólogat, "véletlenül" leönt egy tál kajával, itallal, amikor beakarok szállni mellé a kocsiba előbbregurul, visszább stb. A suliba se hagy békén. A húgával nagyon jóba vagyok, az apját is nagyon bírom, de őt nem tudom elviselni. A suliidőbe volt, mikor együtt volt tesik (félbe osztják a tornatermet), és volt egy srác, aki véletlenül megdobott kosárlabdával. Na ő rá nagyon pipa lett, alig tudtam lenyugtatni, mert azt mondogatta, hogy az ő "húgát" ne bántsa senki. Viszont miután ő vágta hozzám a labdát, az rendben volt. Mi a francért kell engem szadizni? Ez miért jó neki? De persze, hogy kihúzzam a bajból, arra jó vagyok. Ő eléggé verekedős típus, ezért párszor bajba került már, és mindig engem hív fel, ha szarba van. Az igazi húgával nem ilyen, ő vele normális kapcsolatot ápol. Velem lehet a baj? Vagy mit csináljak, hogy végre úgy viselkedjen, mint egy normális bátyj?
2016. jún. 30. 14:55
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
27%

Először azt hittem fiú vagy, aztán néztem hogy lány?

Ezt tisztázzuk már, írd le. Sokat segítene ebben a helyzetben.

2016. jún. 30. 15:03
 2/40 A kérdező kommentje:
Hát írtam, hogy mondta, "az ő húgát ne bántsa senki". Szóval igen, lány vagyok, pár hónap múlva 18, ő most lett 19, az ő igazi húga pedig 16 éves
2016. jún. 30. 15:05
 3/40 acelsziv ***** válasza:
55%
Van két erős lábad nem? Csak lendítsd meg és rúgd tökön úgy, hogy a fülén fröccsenjen ki a véres takony.
2016. jún. 30. 15:07
 4/40 A kérdező kommentje:
De mint mondtam, nem akarok rossz viszonyt ápolni vele. Azt akarom, hogy normálisan meglegyünk egymás mellett, és ha pl elmegyek mellette, akkor nem a padlón kötök ki, mert elgáncsol vagy "leteper". Volt, hogy tökönrúgtam amikor már nagyon zavart a csesztetése, de ezután menekültem a fürdőbe bezárkózni. Majdnem rámtörte az ajtót, csak hálistennek az apja meghallotta a dörömbölést és leállította
2016. jún. 30. 15:14
 5/40 acelsziv ***** válasza:
94%
Jó. Akkor beszélj az apjával. Nevetséges, hogy egy 19 éves elvileg felnőtt ember ilyen gyerekes legyen. Mint egy nyomorult 5 éves. Egyébként mivel büntethető megfenyegetheted feljelentéssel is. De előbb az apjával beszélj.
2016. jún. 30. 15:30
 6/40 dff.a válasza:
100%
Szia! Szerintem nem igazán tudja elfogadni, hogy új környezetbe kellene beilleszkedni és nehéz neki. Nem tart igazi testvérének és ezért okol minden problémát. Próbálja úgy beállítani az életében lévő problémákat, hogy mindenért te vagy a hibás mert mennyivel rosszabb minden mióta odaköltöztek. Persze én nem ismerem szóval ezek csak általános feltételezések:) Szerintem próbálj beszélni anyukáddal meg az ő apukájával meg vele:) Lehet együtt kitudjátok deríteni mi az igazi oka mindennek:))
2016. jún. 30. 15:34
 7/40 A kérdező kommentje:

Jaaj, olyan drasztikusak vagytok:'(

Igazából apja szerint csak furcsa neki ez az új helyzet. Meg ők inkább nem avatkoznak bele, mert azt akarják, hogy mindenki jóban legyen és mi ne higyjük azt, hogy részrehúzás van. Legjobb barátom is mondta, hogy valamivel megfenyegethetném, de nem szeretnék több konfliktust. Meg például legjobb barátom lassan már nem mer átjönni hozzánk, mert őt is folyton cseszegeti. De az ő böszme haverjai bezzeg nálunk élik az életüket...

2016. jún. 30. 15:37
 8/40 acelsziv ***** válasza:
100%

"apja szerint csak furcsa neki ez az új helyzet"

Felnőtt emberről beszélünk, nem egy taknyos kölyökről.

Amúgy bármit teszel az drasztikus lesz, mert megkarcolod a pici törékeny báránylelkét.

Esetleg a barátod letöretné a mancsát és a hátába állíthatná.

2016. jún. 30. 15:40
 9/40 anonim ***** válasza:
51%
nem lehet,hogy tetszel neki? tudom,gyerekes megoldással akarja a tudtodra adni,de a fiúk később érnek amúgy is
2016. jún. 30. 15:41
 10/40 A kérdező kommentje:

Dehát ő mégiscsak a "bátyám". Ráadásul, ha tetszenék neki (de fura ezt leírni), akkor nem... nem is tudom... normálisnak kéne lennie, hátha én is viszonzom? Mert emiatt én inkább csak elzárkózok előle, amiért ekkora tuskó

Bár mondjuk ez lehet megmagyarázná, hogy a közelemben minden fiúra dühös, legjobb barátomat meg egyenesen rühelli. Jesszus, most bogarat ültettél a fülembe

2016. jún. 30. 15:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!