Miért bánik így velem a "bátyám"? (Egy picit hosszú, de remélem lesz aki végigolvassa és segít)
Először azt hittem fiú vagy, aztán néztem hogy lány?
Ezt tisztázzuk már, írd le. Sokat segítene ebben a helyzetben.
Jaaj, olyan drasztikusak vagytok:'(
Igazából apja szerint csak furcsa neki ez az új helyzet. Meg ők inkább nem avatkoznak bele, mert azt akarják, hogy mindenki jóban legyen és mi ne higyjük azt, hogy részrehúzás van. Legjobb barátom is mondta, hogy valamivel megfenyegethetném, de nem szeretnék több konfliktust. Meg például legjobb barátom lassan már nem mer átjönni hozzánk, mert őt is folyton cseszegeti. De az ő böszme haverjai bezzeg nálunk élik az életüket...
"apja szerint csak furcsa neki ez az új helyzet"
Felnőtt emberről beszélünk, nem egy taknyos kölyökről.
Amúgy bármit teszel az drasztikus lesz, mert megkarcolod a pici törékeny báránylelkét.
Esetleg a barátod letöretné a mancsát és a hátába állíthatná.
Dehát ő mégiscsak a "bátyám". Ráadásul, ha tetszenék neki (de fura ezt leírni), akkor nem... nem is tudom... normálisnak kéne lennie, hátha én is viszonzom? Mert emiatt én inkább csak elzárkózok előle, amiért ekkora tuskó
Bár mondjuk ez lehet megmagyarázná, hogy a közelemben minden fiúra dühös, legjobb barátomat meg egyenesen rühelli. Jesszus, most bogarat ültettél a fülembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!