Miért bánik így velem a "bátyám"? (Egy picit hosszú, de remélem lesz aki végigolvassa és segít)
"Jesszus", neked is tetszik... pont, hogy ezt akartad hallani.
Végig olvastam a kérdést, aztán a válaszokat, és azon gondolkodtam, hogy másoknak (többségnek) hogy nem esik le mi a lényeg? Szerinted tetszel neki(viselkedésből ítélve van rá esély) és neked is tetszik (írásodból ítélve).
Vannak ilyen gyerekes 19 évesek, sőt idősebbek is.
Azt viszont megnézném a szüleitek mit szólnának ehez..
És akkor, ha ez tényleg így van, hogy tetszem neki, mit csináljak? Persze jó pasi meg minden, de én már megszoktam, hogy a "bátyám". Ráadásul én egyetemre megyek ősztől, ő meg a suliba a második évét kezdi OKJ-be, szóval szerencsére ritkán fogunk találkozni, ha pár hetente hazamegyek. De azokat a hétvégéket nem veszekedéssel akarom tölteni...
Most viszont a nyáron nem dolgozik egyikünk se, szóval sajnos egész végig ketten vagyunk itthon, mert a húga a nagymamánál tölti a nyarat. A csesztetéssel nem akar leállni, mikor meg egyedül vagyink itthon, akkor nyílt terep van neki. Másoktól viszont véd, mint egy virágot, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam...
Tehát tenni kéne valamit, de nem teszel semmit mert hát a jó viszony... És egész nyáron kettesben lesztek.
Hát cica és most megjósolom, hogy te a nyár végére meg leszel b..zva akár akarod, akár nem. És olcsón megúszod, ha közben nem ver félholtra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!