Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért bánik így velem a...

Miért bánik így velem a "bátyám"? (Egy picit hosszú, de remélem lesz aki végigolvassa és segít)

Figyelt kérdés
Apám a születésem előtt elhagyott, így anyuval ketten éltünk egészen 16 éves koromig, amikor összejött egy kétgyerekes özvegy pasival. Már lassan fél éve összeköltöztek, hamarosan 18 leszek, és ugye a pasival jött a lánya, aki most 16 éves, és a fia, aki egy évvel idősebb nálam. Na, a srác folyton csesztet és keresztbe tesz nekem. Beszólogat, "véletlenül" leönt egy tál kajával, itallal, amikor beakarok szállni mellé a kocsiba előbbregurul, visszább stb. A suliba se hagy békén. A húgával nagyon jóba vagyok, az apját is nagyon bírom, de őt nem tudom elviselni. A suliidőbe volt, mikor együtt volt tesik (félbe osztják a tornatermet), és volt egy srác, aki véletlenül megdobott kosárlabdával. Na ő rá nagyon pipa lett, alig tudtam lenyugtatni, mert azt mondogatta, hogy az ő "húgát" ne bántsa senki. Viszont miután ő vágta hozzám a labdát, az rendben volt. Mi a francért kell engem szadizni? Ez miért jó neki? De persze, hogy kihúzzam a bajból, arra jó vagyok. Ő eléggé verekedős típus, ezért párszor bajba került már, és mindig engem hív fel, ha szarba van. Az igazi húgával nem ilyen, ő vele normális kapcsolatot ápol. Velem lehet a baj? Vagy mit csináljak, hogy végre úgy viselkedjen, mint egy normális bátyj?
2016. jún. 30. 14:55
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
a fiúk,akik nem elég érettek ovitól egészen középiskoláig képesek így a lányok tudtára adni,hogy érdeklik őket..hajhúzogatás,ciki szituációkba keverés,ütögetés/lökdösés,csak hogy hozzáérhessenek a csajhoz,ilyesmik...nem törvényszerű,hogy akkor kedves gesztusokkal próbál közelebb kerülni..mellesleg gyakorlatilag szinte felnőtt nőként ismert meg,nem a testvéreként,nem feltétlen tekint rád úgy
2016. jún. 30. 15:54
 12/40 anonim ***** válasza:
91%

"Jesszus", neked is tetszik... pont, hogy ezt akartad hallani.

Végig olvastam a kérdést, aztán a válaszokat, és azon gondolkodtam, hogy másoknak (többségnek) hogy nem esik le mi a lényeg? Szerinted tetszel neki(viselkedésből ítélve van rá esély) és neked is tetszik (írásodból ítélve).

Vannak ilyen gyerekes 19 évesek, sőt idősebbek is.

Azt viszont megnézném a szüleitek mit szólnának ehez..

2016. jún. 30. 15:55
 13/40 acelsziv ***** válasza:
57%
12: Dehogynem esett le. Mi is csináltuk - 5-6 évesen.
2016. jún. 30. 15:59
 14/40 A kérdező kommentje:

És akkor, ha ez tényleg így van, hogy tetszem neki, mit csináljak? Persze jó pasi meg minden, de én már megszoktam, hogy a "bátyám". Ráadásul én egyetemre megyek ősztől, ő meg a suliba a második évét kezdi OKJ-be, szóval szerencsére ritkán fogunk találkozni, ha pár hetente hazamegyek. De azokat a hétvégéket nem veszekedéssel akarom tölteni...

Most viszont a nyáron nem dolgozik egyikünk se, szóval sajnos egész végig ketten vagyunk itthon, mert a húga a nagymamánál tölti a nyarat. A csesztetéssel nem akar leállni, mikor meg egyedül vagyink itthon, akkor nyílt terep van neki. Másoktól viszont véd, mint egy virágot, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam...

2016. jún. 30. 16:01
 15/40 A kérdező kommentje:
#12: nem szeretnék tőle semmit. Őszintén. Én csak jó kapcsolatot akarok ápolni a bátyámmal. Ráadásul alakul is valami egy sráccal
2016. jún. 30. 16:03
 16/40 anonim ***** válasza:
21%
Igy mutatja ki az irantad erzett szerelmet.
2016. jún. 30. 16:20
 17/40 anonim ***** válasza:
Túl jó lelkű vagy és hagyod magad. Meg kéne mutatnod, hogy nem vagy olyan gyenge amilyennek gondol és nem carakodhat veled. Hidd el, csodákat tesz. Tapasztalat. Nem kell a lelki okait fejtegetni, ezek szerint ő sem foglalkozik a te lelkeddel. Annyit tehesz, hogy nem hagyod magad. Párszor vêletlenül te is ráborítasz valamit és majd tisztelni fog.
2016. jún. 30. 16:23
 18/40 anonim ***** válasza:
Utolsó voltam. Tök mindegy, hogy tetszel-e neki vagy sem, így akkor sem szállunk rá senkire. Kivéve ha az illető hagyja magát.
2016. jún. 30. 16:25
 19/40 A kérdező kommentje:
#18 és ha megüt vagy valami? Írtam, hofy egyszer megrúgtam, mire ő rám akarta törni az ajtót. Egyszer elsírtam magamat amiatt, hogy folyton bánt, akkor egy picit lenyugodott és megpróbált megvigasztalni, de mikor közöltem vele, hogy inkább hagyjon békén, újra tapló lett
2016. jún. 30. 16:33
 20/40 acelsziv ***** válasza:
26%

Tehát tenni kéne valamit, de nem teszel semmit mert hát a jó viszony... És egész nyáron kettesben lesztek.

Hát cica és most megjósolom, hogy te a nyár végére meg leszel b..zva akár akarod, akár nem. És olcsón megúszod, ha közben nem ver félholtra.

2016. jún. 30. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!