Miért bánik így velem a "bátyám"? (Egy picit hosszú, de remélem lesz aki végigolvassa és segít)
Figyelt kérdés
Apám a születésem előtt elhagyott, így anyuval ketten éltünk egészen 16 éves koromig, amikor összejött egy kétgyerekes özvegy pasival. Már lassan fél éve összeköltöztek, hamarosan 18 leszek, és ugye a pasival jött a lánya, aki most 16 éves, és a fia, aki egy évvel idősebb nálam. Na, a srác folyton csesztet és keresztbe tesz nekem. Beszólogat, "véletlenül" leönt egy tál kajával, itallal, amikor beakarok szállni mellé a kocsiba előbbregurul, visszább stb. A suliba se hagy békén. A húgával nagyon jóba vagyok, az apját is nagyon bírom, de őt nem tudom elviselni. A suliidőbe volt, mikor együtt volt tesik (félbe osztják a tornatermet), és volt egy srác, aki véletlenül megdobott kosárlabdával. Na ő rá nagyon pipa lett, alig tudtam lenyugtatni, mert azt mondogatta, hogy az ő "húgát" ne bántsa senki. Viszont miután ő vágta hozzám a labdát, az rendben volt. Mi a francért kell engem szadizni? Ez miért jó neki? De persze, hogy kihúzzam a bajból, arra jó vagyok. Ő eléggé verekedős típus, ezért párszor bajba került már, és mindig engem hív fel, ha szarba van. Az igazi húgával nem ilyen, ő vele normális kapcsolatot ápol. Velem lehet a baj? Vagy mit csináljak, hogy végre úgy viselkedjen, mint egy normális bátyj?2016. jún. 30. 14:55
21/40 A kérdező kommentje:
Azért olyannak nem tűnik. Ráadásul anyáék este hazajönnek, csak ugye munkába mennek reggel. Eddig kezet még sose emelt rám. Fenyegetőzött meg ordibált, de úgy igazán bántani nem bántott. Azt nem nézem ki belőle
2016. jún. 30. 16:43
22/40 anonim válasza:
Ilyenkor annyora örülök, hogy nem vagyok ilyen elveszett kis nyuszi csaj...ha megüt akkor eltöröm a karját és a valagába szúrom. Eleve az elején szúrtad el, hogy már az első ilyen akciója után nem tetted helyre...
23/40 A kérdező kommentje:
Nem akarok nyuszi lenni:(
Csak nem vagyok erős. Tisztában vagyok vele, hogy egy-két jólirányzott ütéssel helyre kéne tennem, de ő ezerszer erősebb nálam. Ő egy erős, felnőtt férfi, régebben boxolni járt, én meg egész életembe csak tanultam, az egyetlen sport, amit űztem, az a röplabda, meg a sulis tesik
2016. jún. 30. 17:36
24/40 anonim válasza:
Az erőszaktevőkből általában nem nézik ki, hogy bántanának.
25/40 A kérdező kommentje:
De akkor mit kellenne tennem? Nem tudok vele verekedni. Nincs hozzá erőm. Simán félkézzel kettétörne:(
2016. jún. 30. 18:59
26/40 anonim válasza:
En is osszeszednek egy ket "boszme havert":D akikkel az o szobajaban iszogatnank, randaliroznank, aztan amikoregjon, es kerdore von, kap a "haveroktol"egy-ket taslit, csak, hogy tudja hol a helye :D
27/40 A kérdező kommentje:
De én úgy félek, hogy bántana. Miután egyszer legjobb barátom megelégelte, hogy folyton csesztet és behúzott neki egyet, utána még jobban szívózni kezdett velem. Bármit teszek, az jön le neki, hogy böszme vagyok, meg béna gyenge szar és tovább csesztet
2016. jún. 30. 20:24
29/40 anonim válasza:
Meg akar dugni, ennyi. Ezért pipa a srácokra, a barátodra, és emiatt piszkál.
Éretlen kölyök amúgy, én már rég leállítottam volna, ha kell teljesen ignorálva őt.
30/40 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem lehet rá hatni semmivel. De szerencsére találtam munkát a nyárra, olyat ahová bőrönddel megyek, szóval megúszom őt, utána meg úgyis jön az egyetem, és akkor amiatt kerül elő a bőrönd:)
2016. júl. 1. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!