Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Az Altiva (allergia gyógyszer)...

Az Altiva (allergia gyógyszer) segített valakinek csalánkiütés ellen?

Figyelt kérdés
Tapasztalatok? Esetleg más hatékony gyógyszer?
2011. okt. 29. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi Calcimusc injekciót használunk, az receptre kapható, de más Calcium pezsgőtabletta, stb segíthet. Mi okozta, étel, kozmetikum?
2011. okt. 29. 17:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Injekciót én is kaptam, egy ideig jó volt utána.. aztán újból előjött.. száj,szem,nyelv,fül,ujjak,arc duzzanattal együtt.okát még mindig nem tudni.
2011. okt. 29. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Ilyen extrém esetben valószínű ételallergia... Gondolom nem kell mondanom, hogy orvoshoz menj:/
2011. okt. 29. 18:22
 4/9 A kérdező kommentje:
több dokinál voltam, semmit nem tudtam meg. sokáig diétáztam is (piritóson és rizsen éltem), több doboz gélszerű gyomormosót is "megettem"... infúziót is szedtem, hormon injekciókat, mégis ugyanott vagyok... már 1 éve.
2011. okt. 29. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
És voltál gasztroenterológián? Mert a lisztérzékenység, tejfehérje érzékenység oda tartozik, és azok is okozhatnak csalánkiütéseket.
2011. okt. 29. 18:36
 6/9 A kérdező kommentje:
nincs ilyesfajta érzékenységem semmire.. :/
2011. okt. 29. 18:52
 7/9 anonim ***** válasza:
De voltál gasztroenterológián vagy sem? Mert ezek anyagcserezavarok, nem ételallergiák.
2011. okt. 30. 13:23
 8/9 Renvoi Zsuzsanna válasza:
Szia! Én is hasonló problémákkal küzdök, mint te évekkel ezelőtt. Nekem sem találják a kiváltó okot. Neked mi volt az oka a csalánkiütéseidnek? Milyen megoldást találtak az orvosok?
2017. ápr. 23. 01:24
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia!

Az okát azóta sem tudni, de én a kivire tippelek.. Azóta sem merem megkóstolni, pedig imádom.

Anno ez az Altiva nevű gyógyszer elmulasztotta az egész betegségemet. Ma már, ha jól tudom, nincs forgalomban, helyette a Fexgen nevű bogyesz a tuti ;)

2017. aug. 23. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Valóban használ az Allegra nevű allergia ellenes gyógyszer?

Nagyon sok reklám szól az Allegra nevű gyógyszerről ,és ki szeretném próbálni,de nem tudom érdemes-e. Segítenétek?

Fulladásos, orrdugulós, köhögős allergia ellen mi a legjobb leghatékonyabb gyógyszer?

Vény nélkülit természetesen. Télen jön elő főleg, nagy valószínűséggel a penész miatt. Mit ajánlotok? Illetve melyik gyógyszer milyen hatékony? Köszönöm szépen.

Van olyan allergia elleni gyógyszer, amire szabad alkoholt inni?

Vagy most akkor allergiaszezonban mondjon le az ember 2 hónapra az ivásról? Hogy van ez?

Allergia: Lehetséges-e az, hogy néhány év után csökken az allergia elleni gyógyszer hatékonysága? (például: hozzászokik az ember szervezete)

~7 éve szedem az Erolin nevű allergia gyógyszert, ez 10mg-os. Ismerőseimtől hallottam, hogy ők sokkal erősebb gyógyszereket kapnak, pedig, csak nemrég fedezték fel náluk az allergiát, és nem valószínű, hogy az övék rosszabb lenne. Az elmúlt néhány évben, amikor az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!