Az Altiva (allergia gyógyszer) segített valakinek csalánkiütés ellen?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Szia!
Az okát azóta sem tudni, de én a kivire tippelek.. Azóta sem merem megkóstolni, pedig imádom.
Anno ez az Altiva nevű gyógyszer elmulasztotta az egész betegségemet. Ma már, ha jól tudom, nincs forgalomban, helyette a Fexgen nevű bogyesz a tuti ;)
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon sok reklám szól az Allegra nevű gyógyszerről ,és ki szeretném próbálni,de nem tudom érdemes-e. Segítenétek?
Vény nélkülit természetesen. Télen jön elő főleg, nagy valószínűséggel a penész miatt. Mit ajánlotok? Illetve melyik gyógyszer milyen hatékony? Köszönöm szépen.
Vagy most akkor allergiaszezonban mondjon le az ember 2 hónapra az ivásról? Hogy van ez?
~7 éve szedem az Erolin nevű allergia gyógyszert, ez 10mg-os. Ismerőseimtől hallottam, hogy ők sokkal erősebb gyógyszereket kapnak, pedig, csak nemrég fedezték fel náluk az allergiát, és nem valószínű, hogy az övék rosszabb lenne. Az elmúlt néhány évben, amikor az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!