Buliban sokat ittam alkoholt és koffeint rá, utólag lesz gond?
Üdv! Elmentem egy legenybucsura, irgalmatlanul megtoltuk egy tóparton, két éjszaka. Ilyen magán tó volt, figyeltünk azért egymásra. Egy bárban ittunk egész este két éjszaka, programok stb. A második éjszaka nagyon részeg voltam (mindenki), és a bárban már annyira nem bírtak velem hogy kikértek elvileg vagy 4 RedBullt nekem. Utána még csatangoltam, valami családhoz is leültem beszélgetni, de a lényeg hogy a végén a saját autóm mellett aludtam egyet, fotók is vannak. Bevittek utána aludni, de hánytam sokszor. Másnap a szivem eléggé vert, mostmár úgy jól vagyok meg vitaminoztam sokat, ion háztartást rendbe raktam, ilyesmi. De ijesztő volt ahogy másnap (azaz második kemény ivás után) reggel izzadtam meg jött ki a sok toxin.
Tudom, én felelősségem. De így utólag lehet maradandó szivproblemam a sok koffein miatt erre a sok alkoholra? Szoktam kávézni, bár erzekeny vagyok kicsit a koffeinre. Füveztünk is kicsit, de én nem értem mások jobban bírják ott a csapatban ezeket..😀
Most egy jó időre elég a bulikból, amúgy sem sűrűn jártam el.
2-3 nap kellett míg regenerálódtam, többiek is erről számoltak be hogy verte őket a víz két napig.
Irataimat is elhagytam, az csak van volt a tortán, már újra lett csináltatva.
Várható még gond, vagy ezt megúsztam ? (És őszintén tanultam belőle.)
Egy hipochonder 31F, köszi előre is

válasza:Képzeld, rájöttünk, hogy hipochonder vagy. De azért kösz, hogy odaírtad.
Ha aznap nem lett komoly bajod, akkor most már nyilván nem lesz közvetlenül emiatt.

válasza:

válasza:

válasza:Ez a lényeg, hogy nem szoktam drogozni, régen párszor volt coke stb, de ritka. Inni sajnos szoktam néha, de pl elmúlt másfél évben csak sör vagy bor, hogy figyeljek a mikrobiomra stb. A mindennapokban, figyelek magamra. Elég szorongó vagyok, azt lehet most ezért engedtem el magam ennyire.😜
De mondom, ez nagyon pofonvágott most, egy életre megtanultam hogy ésszel kell minden ilyen estét alakítani. Már egyebkent sokkal jobban vagyok lelkileg meg mindenhogy, edzettem is. Dolgozok egész héten stb. De az elején éreztem, hogy nem vagyok az igazi fejben.. Barátaim írtak, hogy most kezdenek teljesen jól lenni. Egyik srác egy hét Ozora után csatlakozott és úgy nyomta le ezt az állat hétvégét. Nem éppen volt jól utána..😀

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csak piát iszik, bár napközben "csak" borozik. Többször fordult elő, hogy már hajnaltól pálinkázott és kora reggel már teljesen részeg volt. Többször csak orditozik, tántprog, félrebeszél, de van, hogy meglát és nincs kegyelem Legutóbb nekem jött és két kézzel...
Az a helyzet, hogy kellően bemartam hétvégén, és ébredés után tudatosult bennem, hogy mit műveltem az éjszaka. Random idegenekhez mentem oda beszélgetni, aminek az lett a vége, hogy átvettem vagy megkaptam a szót (2-6 fős társaságok kb) és folyamatosan rizsátam,...
Nem bírom idegekkel, már elegem lett az ebek óta tartó küzdelemből. Utólag jöttem rá , hogy az ivászat nála betegség. Voltunk valamerre és elesett , majd nem akart felkelni, mert nem bír járni. Nem bírom az ilyesmit, mint ahogy a kórházi dolgokat. Vagy elüti az autó...
Kilencedikes voltam(elemiben, szlovákiában kilenc évesek a sulik, bár ez mindegy) és iskolai év végén egy ilyen "utolsó osztályirándulás, hogy legyenek szebb emlékeid is innen" kiránduláson voltunk, és hát pár osztálytársammal másképp is ünnepeltünk, természetesen...
házi borról van szó, ki szoktam venni 1-1 litert, és rakok bele 1-2 kávéskanál mézet, (néha cukrot) fahéjat és mazsolát. így szokott állni fél-egy napot, fogyasztás előtt, így utólag belerakva nem kavar be az alkoholfokába, nem kezd újraforrni a belekerült cukortartalom miatt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!