Normális ha naponta kétszer, háromszor vérzik az orrom?

válasza:

válasza:Igen teljesen normalis!!!
Az orvost nagy ivben keruld el es ha netan egy nap csak 1x folyna akkor szolj valakinek hogy torje be hogy akkor is legyen meg a napi verveszteseg!

válasza:ja bocsi,hogy elfelejtettem a "hogy" ele vesszot tenni!
Ti sosse felejtsetek el!!!

válasza:Nyilván nem normális.
Az oka meg az olyan triviális dolgoktól kezdve, mint a túl száraz levegő (nyáron azért nem jellemző, inkább télen) a halálos betegségekig bármi lehet.
Orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Nem bírom tovább, segítséget, megoldást, ötletet várok. Tudja, hogy rosszat csinál, de 10 éves elmúlt, nem tudom meg lehet-e nevelni, de ez így nem élet.
És gond, ha sokáig háromszor kap?
Ez baj? Mi lehet a probléma? Milyen orvoshoz forduljak ha ez nem természetes? 43/N
begyógyul anékül h fogorvoshoz menjek, vagy csak romlik? vagy mit tegyek? 14/F
A betegségem kezelésére az orvos Lakto Protect-et írt fel és Cataflamot. Hozzáteszem hogy konditerembe járok és táplálékkiegészítőt szedek. Az első hasmenésem akkor jelentkezett amikor táplálék kiegészítőt váltottam. Magasabb tápanyagtartalmúra, ez Jumbo névre hallgat....
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!