Reggeli véres köpet mitöl lehet? Nem foginyvérzés jelegü!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
nagyon köhögök, és állandóan valami nyálkás izé jön fel .. miért? :O
Gondolom az első lépés az lenne, hogy megtudjam, mi okozza ezt, de az orvos erre egyszerűen csak felírt valami köptetőt vagy mi a fene volt az, aztán ennyi volt. Ez több mint 3 éve lehetett. Azóta folyamatos, egyedül fogmosáskor tudok kiköpni egy keveset azzal, hogy...
Hozzáteszem cigizek, de napi max 5 szálat szívok el. 20/F
Vérzik a fogínyem. Elmentem a dokimhoz, megnézte, megvizsgálta, és végül azt mondta, hogy nem ínygyulladás. "Rosszul zár a fogsorom és felsértem az ínyemet" - zárta le végül. Lefertőtlenítette, aztán egy hétig nem vérzett... visszajöttem külföldre dolgozni, és mikor...
Még a múlt hétvégén, és most hét elején éreztem, hogy nagyon fáj a mandulám,gondolom kicsit begyulladt,meg pici dudor volt a nyakamon jobb oldalt és fájt de nem volt komolyabb.azért nem mentem orvoshoz,mert ez gyakran előfordul, kb 3 hete ugyanez volt meg előtte is...
Nem is a kihúzott fogam helyén van, hanem belülről, érzem hogy egy nagy vágás van ott, mert amikor húzták a fogam, akkor nem egyben jött ki, hanem darabokban, és ott fúrták, faragták, fúróval húzták, már ennek több mint egy fél éve, már teljesen begyógyult, de a vágás...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!