Mi lehet a baja? (19 éves fiú, véres köpet stb. )
Pár napja, egyik ismerősöm vért köp fel, bármit eszik, kihányja. Elszédül..
A fiú egyébként 5 éve dohányzik.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem foginyvérzés jelegü!
Még a múlt hétvégén, és most hét elején éreztem, hogy nagyon fáj a mandulám,gondolom kicsit begyulladt,meg pici dudor volt a nyakamon jobb oldalt és fájt de nem volt komolyabb.azért nem mentem orvoshoz,mert ez gyakran előfordul, kb 3 hete ugyanez volt meg előtte is...
közel 4 éve cigizek és fél éve hurutos üritésnél néha véreset köptem... elmentem az orvoshoz aztmondta hogy hagyjam abba a cigit és ha ugyanugy véreset köpök menjek vissza hörgőtükrözésre. De 5 hete letettem a cigit egy szívást se szívtam és reggel mégis véreset köptem...
Régóta barnás színű köpetet köpök fel reggelente. Pár napja, este felé, és reggel fáj a torkom felső része, és kicsit véres, darabos a köpetem. Az orrváladékom is véres. Mitől lehet ez?
4 napja kb mandulagyulladásom van és este észrevettem hogy véreset köptem ezért elmentem dokihoz de nem mondta mitől van csak írt fel gyógyszert aztán másnap este megint véres köpés/váladék jött fel..nagyon megvagyok ijedve köhögni egyáltalán nem köhögök...mucoprontot és klabax-ot írt fel! 16/L
Tegnap este kezdődött a torokfájásom és ma reggelre ez sokat rosszabbodott. Ezt semmiféle más panasz nem kíséri, nincs lázam, nem köhögök. Úgy érzem mintha egy szöges gombóc lenne a torkomban. És ma reggel fogmosáskor észrevettem, hogy a nyálkahártyában kis véres folt...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!