Véres orrváladék, köpet. Miért?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem vagyok megfázva sem, semmi ilyen jellegű problémám nincsen,mégis minden nap arra kelek,hogy muszáj kifújnom az orrom, de napközben is nagyon zavar, folyton érzem,hogy újratermelődik és meg kell szabadulnom tőle.És napkozben is enyhén véres. Lehet a száraz levegő...
Tegnap este kezdődött a torokfájásom és ma reggelre ez sokat rosszabbodott. Ezt semmiféle más panasz nem kíséri, nincs lázam, nem köhögök. Úgy érzem mintha egy szöges gombóc lenne a torkomban. És ma reggel fogmosáskor észrevettem, hogy a nyálkahártyában kis véres folt...
Tegnap kezdtem el köhögni azután náthás is lettem folyt az orrom sokat hapciztam és most az a legg rosszab hogy állandóan köpetem van és hány ingerem lessz tőle már kezd az agyamra menni valaki elmondaná mi bajom van és hogy lehet orvosolni mi ennek a betegségnek a neve?
Kicsit megijedtem.
Néha érzem, mintha váladék csorogna le a torkomon, ami "feljön" és abban vannak kis vércsíkok. Mitől lehet ez? Orvoshoz majd megyek.
Már közel két hete kínlódok egy makacs megfázással. A köhögés nem akar elmúlni, és néha eldugul az orrom. Épp feküdtem féloldalt, mikor éreztem, hogy folyik valami az orromból. Narancssárgás árnyalatú víz állagú folyadék volt. Korábban is folyt már, de az átlátszó...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!