Kétszer véres köpet mitől lehet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! 3 napja elkaptam valami betegséget az egyetemen, mivel majdnem minden 4. ember tüsszentett meg köhögött. Szóval csak hőemelkedésem volt, 37,7-nél nem volt magasabb lázam. Sárgás-zöldes trutyit köhögök fel, de nem sokat, és nem rendszeresen. Orrom elvan...
Nagyon meg vagyok ijedve, mert épp babát tervezünk. Ráadásul a páromnak van egy négyéves, óvodás kislánya, aki sokat van nálunk, így fokozottan veszélyeztetett vagyok. Mit csináljak, oltassam be magam? (A gyereket nem engedi beoltatni az anyukája.) Azt olvastam, és...
én már voltam 5 évesen bárányhimlős,de húgom hirtelen megbetegedett és én is úgy érzem,hogy mindenhol viszketek,és mintha lenne rajtam pár kiütés. lehetséges,vagy csak beképzelem??
Van egy teszt,ha beleköpsz reggel ébredés után egy pohár vizbe és ilyenfonalak nyulványok kezdenek lemenni,akk candidád van.valaki hasonlot csinált már?
Nem foginyvérzés jelegü!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!