Van olyan, hogy légkondi allergia ami lázas betegséggel jár?
Figyelt kérdés
Kicsit unom, hogy azt hiszik az emberek munkaundorom van, pedig tényleg gyakorlatilag azonnal lebetegszem a munkahelyeimen. Tegnap jöttem rá az összefüggésre, hogy ezeken a helyeken rendszerint légkondi van, és ősszel-télen nincs probléma.
Tegnap mentem egy új helyre, 8 órán belül 38 fokos lázzal ültem, köhögök, folyik az orrom. Tehetek valamit ellene? Hiába öltözök fel, tegnap is farmerkabátban és sálban ültem. :(
2016. jún. 29. 09:25
1/3 anonim válasza:
Van aki nem bírja a légkondit, főleg, ha túl hidegre állítják.
2/3 anonim válasza:
Csinalj tavmunkat vagy uzletkotoit, ahol menni kell. Vagy sajat vallalkozast.
Nekem a labam dagad fel tole, stb.
N
3/3 anonim válasza:
Ha lázad is van, akkor menj orvoshoz, mert komoly betegség is lehet légkonditól, főleg ha nincs rendszeresen tisztítva.
Nekem a szemem dagad fel mindig másnapra ha légkondis helyen vagyok pár órát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!