Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Pulze készülékben használtatok...

Pulze készülékben használtatok már heets-et?

Figyelt kérdés
Elvileg nem szerencsés párosítani őket, mert az ID tömörebb, el is törheti az IQOS pengéjét. Viszont jóval olcsóbbak, mint a heets. Ha óvatosan tolom be és nem is teljesen, akkor jó lehet IQOS-ból is ID-t szívni?
2023. febr. 20. 12:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Most akkor mi van? :) A kérdésed az, hogy Pulze-ban Heets-et... alatta meg arra vagy kíváncsi, hogy IQOS-ba használható-e az ID. Az ID valóban sokkal tömörebb, kb. ilyen volt a Heets is a kezdetekkor, csak sokan panaszkodtak rá, hogy nehéz rászúrni meg rájöttek, hogy töri a pengét, azóta lazább. Lehet használni, óvatosan rá lehet szúrni viszont rohadtul kényelmetlen. Örökösen erre figyelni, hogy el ne törd...

Egyébként az ID termékeivel nem vagyok kibékülve, szerintem a bronze méregerős, a többinek semmi íze nincs alapból, és mindegyiknek szabályosan forró a füstje, mivel nincs benne semmi, ami lehűtse a füstöt, ellentétben a Heets-el, amiben az a sz-r kukoricakeményítő felel ezért. Valamikor könnyebb, valamikor nehezebb rászúrni. Van, hogy olyan nehéz, hogy előbb gyűröd össze (mivel csak papír meg egy pici füstszűrő), mint hogy rátudd szúrni. Egy sz-r! Azért olcsóbb, mert egy sz-r!

2023. febr. 20. 17:27
 2/3 A kérdező kommentje:

Ja, hülye vagyok, kevertem a két lehetőséget:D

Köszi a választ!

2023. febr. 20. 17:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Na, kipróbáltam a kombinációt. Valóban gyúrni kellett egy kicsit, és óvatosan nyomni, de nem volt gond a betöltéssel. Az ID kicsit hosszabb, így pár mm sajnos kárba vész. A kihúzás után több maradvány volt a csőben, mint az Iqos saját cuccával.

Maga a szívása pozitív élmény nekem, szerintem maradok ennél a megoldásnál.

2023. febr. 21. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Több csatornás vezetéknélküli hangrögzítőt keresek. Milyen típus az ami másnak már bevált, esetleg használta? Hol lehet kapni? bővebben lent.

Amire szeretném használni 4 résztvevős beszélgetések rögzítése. Egyszer egy youtube videóban láttam ilyet, de nem erről a termékről szólt, csak maga az ezsköz látszik pár villanásra, de sajnos már a videóra sem emlékszem melyikbe láttam. Ami az elképzelésem, hogy van 4...

Gáz ha 24 évesen egy fázis ceruzát csavarhúzóként használtam?

nem tudtam hogy létezik ilyen hogy fázis ceruza 🤨 ismerősöm mondta hogy miért van a kezembe fázis ceruza... kérdezem tőle hogy mi?? az mi?? aztán elmagyarázta mi az 😱

Honnan tudom azt megállapítani hogy gyári e a használtan vett PS4-controller??

A mai nap használtan vettem egy ps4 kontrollert a neten körbe néztem ott újonnan hasonló árba adták az ujjat mint amit most megvettem. A hirdető azt állította hogy ez tényleg gyári. Probléma nincs vele minden gomb tökéletes,usb ajzat nem log tényleg jó állapotú,csak...

Melyik Macbook éri meg jobban használtan?

Laptop vásárlás előtt állok, second hand használt gépet vennék. Az lenne a kérdésem, hogy 2022-ben megéri-e egy 2019es gép vagy 2020as inkább. Air vagy Pro éri meg jobban?

HP 255 G8 2W1E1EA mennyit érhet használtan?

Sziasztok körülbelül mennyit érhet ez a laptop. 2 éve vettem, minden működik rajta rendesen.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!