Nem tudom mit tegyek. (Félek és bizonytalan vagyok)?
Figyelt kérdés
Konkrétan az van hogy általános iskola nyolcadikas vagyok és az osztályom fele cigizik. köztük olyanok is akikről nem is gondoltam volna. A legjobb barátnőmmel legtöbbször fiúk társaságában vagyunk, akik mind az öten cigiznek. Fogalmam sincs honnan szerzik. Már egy csomószor kínáltak minket, de mi folyton elutasítottuk.Én viszont mélyen mindig is ki akartam próbálni, s így hogy ők kínálják mindig egyre közelebb kerülök ahhoz hogy elfogadjam-e. Egyre bizonytalanabb vagyok. Értem hogy káros meg minden, de magam sem tudom mi van velem, pedig szüleim sem cigiznek. Félek. Mindjárt elkerülök koleszba, ők is ott lesznek legjobb barátnőm viszont nem, és mivel ő is mindig visszautasította, én sem akartam elfogadni. De így hogy egyedül leszek, sőt lehet hogy még több ilyen lesz körülöttem, nagy esélyt érzek rá, hogy ha kipróbálom, ott nem tudom abbahagyni. És aminek még külön illata is van (szegfűszeg,cseresznye,stb..) azoknak eddig is szerettem az illatát. Mit csináljak hogy nem legyek ilyen bizonytalan, és ellen tudjak ennek állni?2014. máj. 9. 20:19
1/6 anonim válasza:
Jól tetted hogy visszautasïtottad de ha ki akarod próbálni akkor inkább kérd meg a szüleidet hogy ki szeretnéd próbálni mindenképpen ismerőssel próbáld ki.
2/6 anonim válasza:
16 éves vagyok, 15 évesen próbáltam ki először, nagyon nem tetszett, semmi jót nem találtam benne. Ne úgy fogd fel, hogy jaj nehogy rászokj, hanem próbáld ki és majd rájössz, hogy csak vagányságból csinálják az osztálytársaid.:D Úgyhogy remélhetőleg ha van eszed nem szoksz rá
3/6 anonim válasza:
ezzel csak utanzod a baratnodet donts egyedul amikor elsonek kiprobaltam nekem se izlett de aztan vattem egyet ami finomabb volt es nagyon izlett azota cigizek de csak azert mer izlik nem pedig "vaganysagbol"
4/6 anonim válasza:
Vegyél elektromos cigit, tudsz hozzá venni mindenféle ízesítésű töltetet, tudsz vele pöfékelni amikor csak kedved van, akárhol, mivel nem füst, hanem gőz, ezért sehol nem tilos a használata. Sőt annyira menő szerintem, hogy néhány értelmesebb barátodat még tán át is szoktathatnád rá, mivel olcsóbb is az üzemben tartása, mint folyamatosan cigit venni 1000ft/doboz áron...
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. a baj csak az hogy nem szeretném kipróbálni. vagy nem tudom.. mert valamikor magamba zuhanok, meg az egyikőjükkel most ilyen seveledsenélküled izé van. és ez igazán elbizonytalanít.. de tényleg kösz a válaszokat.
2014. máj. 19. 22:40
6/6 anonim válasza:
Figyelj,ha szeretnéd próbáld ki, ha meg nem szeretnéd várj vele. De igazából teljesen mindej mert egyszer úgyis kipróbálod. Nekem is úgy volt év elején kiszerettem volna próbálni megbeszéltem a szüleimmel is. Végül úgy döntöttem ráérek még vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!