Ápolónőknek mit szokás adni venni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Azt hiszem így is túlajándékozta a személyzetet😕
Magam részéről 'ápoló személyzet/orvost' nem ajándékozgatok,lehetőségem sincs(ötezerrel nem égetem magam).
Sajnos tavaly szept 27től november 26ig bátyám agyvérzéssel kórházba volt,maradandó agykárosodással,az ásványvíztől a krém,pelenka,bébi és felnőtt tápszer mindent vittűnk.Hihetetlen korrektek voltak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem minden ember egyforma. Számomra egy tortúra volt mindig a temetés, a templom, a hülye népi szokások, egyszerűen nem bírok vele azonosulni. Sajnálom nagyon a halottakat, van szívem, és az elhunyt rokonaim mai napig hiányoznak, de én nem egy udorító temetőben...
Csak azért kérdezem mert itt a városomban meghalt egy nő, és a sógornője hordja a ruháit. Szóval csak érdekel, hogy ki mit szokott csinálni velük.
Ti hogyan látjátok ezt, mit gondoltok erről és keresztelnétek- e a gyereketeket a mai világban?
Van egy nővérem akinek szeptemberben meg fog születni a második gyermeke, és felkért rá, hogy én legyek majd a keresztanyja, amit én örömmel el is válaltam! Viszont, van egy barátom, akivel addigra már 3 éve együtt leszünk, és nem tudom, hogy ilyenkor ő lesz-e a...
Nagypapa halt meg, az ő vagyona a szülőkre száll, akiknek mindenük megvan.
Párommal keresztszülők lettünk. A baba még csöpp, így a kérdés elméleti, a jövőre nézve. :) Szóval oké, keresztlányunk van, a mi "dolgunk" a kényeztetés, ajándékok, satöbbi. (Tudom, manapság formalitás, meg nem kötelező semmi, ezekbe most ne menjünk bele.)...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!