Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ápolónőknek mit szokás adni...

Ápolónőknek mit szokás adni venni?

Figyelt kérdés
Vettem egy 2000Ft értékű kávét és egy doboz desszertet, de ugy tűnik kevés, 4 napja fekszik bent édesanyám
2018. júl. 7. 15:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
93%
Mint ápolónő kérdezem,miért gondolod,hogy kevés? Amúgy szerintem eza bentfekvés idejére elég bőven,ha pedig nagyon elégedett voltal velük,akkor a hazamenetelkor egy ajándékcsomagnak biztos örülnek majd. Hidd el,ha nem tömöd a zsebüket,akkor is elvégzik a lelkiismeretes nővérek a munkájukat,aki meg tesz a betegekre,az ajándék ellenére is tenni fog. Ez egy idióta sztereotípia,hogy adni kell nekik,hogy a munkájukat elvégezzék.Persze jól esik,de nem ettől fog jobb ellátásban részesülni.
2018. júl. 7. 15:58
 2/21 A kérdező kommentje:
én cserélem a pizsamáját, alsóneműjét...
2018. júl. 7. 16:01
 3/21 A kérdező kommentje:
74 éves vizelettattási problémája van, de még 2 nap után is ugyanaz az alsónemű van rajta
2018. júl. 7. 16:02
 4/21 anonim ***** válasza:
93%
Akkor minek adsz? Megjutalmazod hogy anyukàd 2 napja a pisijében fekszik?!?
2018. júl. 7. 16:05
 5/21 anonim ***** válasza:
88%
Eszembe nem jutna ajándékozgatni, de a balhét már rég kivertem volna.
2018. júl. 7. 16:09
 6/21 anonim ***** válasza:
86%

Azt hiszem így is túlajándékozta a személyzetet😕

Magam részéről 'ápoló személyzet/orvost' nem ajándékozgatok,lehetőségem sincs(ötezerrel nem égetem magam).

Sajnos tavaly szept 27től november 26ig bátyám agyvérzéssel kórházba volt,maradandó agykárosodással,az ásványvíztől a krém,pelenka,bébi és felnőtt tápszer mindent vittűnk.Hihetetlen korrektek voltak.

2018. júl. 7. 16:14
 7/21 anonim ***** válasza:
1%
Attól hogy ugyan az az alsónemű, még nem.következik hogy 2 napja pisiben fetreng. Sugárzik a rosszindulat. Naponta van fürdetés.
2018. júl. 7. 16:30
 8/21 anonim ***** válasza:
62%
Zárójelben, azt a munkát ami nemrég négyen csináltak, azt most jó esetben két ember végzi. És itt nem csak a "beteg" a feladat. Betegfelvétel, labor összeállítás, orvosi utasítások elvégzése, kezelőzés. Annyi az adminisztráció, egy ember majdnem egész nap körmöl. A másikra jut a 30-40 beteg, osztálytól függően. És az orvos betegei kiemeltek, oda folyik a nagy pénz, nem ritkán 50-1000ezer.
2018. júl. 7. 16:37
 9/21 anonim ***** válasza:
59%
Mi milka csokit szoktunk adni, vagy kávét.
2018. júl. 7. 16:46
 10/21 anonim ***** válasza:
71%
#9es ha 15 nővér van az osztályon?
2018. júl. 7. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

A szüleim érzéketlennek tartanak, mert hülyeségnek tartom a temetést. Engem taszít ez az egész szokás, nem tudom, miért nem lehet ezt megérteni?!

Nem minden ember egyforma. Számomra egy tortúra volt mindig a temetés, a templom, a hülye népi szokások, egyszerűen nem bírok vele azonosulni. Sajnálom nagyon a halottakat, van szívem, és az elhunyt rokonaim mai napig hiányoznak, de én nem egy udorító temetőben...

Kicsit morbrid kérdés, de ti mit csináltok az elhunyt hozzátartozóitok ruháival?

Csak azért kérdezem mert itt a városomban meghalt egy nő, és a sógornője hordja a ruháit. Szóval csak érdekel, hogy ki mit szokott csinálni velük.

Szerintetek ezt hogy szokás, vagy hogy a jobb?

Van egy nővérem akinek szeptemberben meg fog születni a második gyermeke, és felkért rá, hogy én legyek majd a keresztanyja, amit én örömmel el is válaltam! Viszont, van egy barátom, akivel addigra már 3 éve együtt leszünk, és nem tudom, hogy ilyenkor ő lesz-e a...

Az örökséget mire szokás költeni?

Nagypapa halt meg, az ő vagyona a szülőkre száll, akiknek mindenük megvan.

Keresztszülői feladatok, ilyen esetben hogy szokás? Mit illik?

Párommal keresztszülők lettünk. A baba még csöpp, így a kérdés elméleti, a jövőre nézve. :) Szóval oké, keresztlányunk van, a mi "dolgunk" a kényeztetés, ajándékok, satöbbi. (Tudom, manapság formalitás, meg nem kötelező semmi, ezekbe most ne menjünk bele.)...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!