válasza:

válasza:

válasza:Nem mehetek orvoshoz, mert korona vírusok van, addig nem tesznek semmit míg nem lesz nehézlégzésem.
Enyhen véres a kopet, foltokban

válasza:Ha sokat kohogsz, akkor azert. Egy sima megfazasnal is neha elofordul, amikor durvabban veres volt, akkor mononukleozisom volt gyerekkoromban, de az surubb, gennyes, veres volt.
Az orrvaladek is ugyanugy lehet veres a sok orrfujastol vagy erosebb trusszentestol, ez meg nem halálos latlelet.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Most úgye hogy, van ez a járvány így lehetséges hogy nem engednek gyanú miatt. Hiába tudom hogy csak megfáztam és persze allergiám is van. Nincs lázam meg semmi egyéb ismertető jele annak hogy, covidos lennék.
Most vagyok 19 éves, lány, és azt tudni kell, hogy koraszülött voltam, egy teljes hónappal, ami annyit takar, hogy születésemkor még nem volt teljesen kifejlődve a tüdőm, de miután kiengedtek a kórházból elvileg azt mondták, hogy rendben van, nem maradt semmi belőle....
Semmi nem indokolja, direkt figyeltem, hogy vagyok-e olyan helyen, ahol jön ez az étolajszag, mert korábban már volt többször ilyenem. Még csak olyan se volt, ahol esetleg "fokozatosan támadhatott": se kajáldás környék, se lakótelep, semmi. Az utóbbi hónapokban kb az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!