Ezt megmutassam bőrgyógyásznak?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Anyukámnak kell szólnom hogy kérjen időpontot, de nem tudom hogyan, mert nagyon kínosan érzem magam miatta. Találtam magamon egy furcsa anyajegyet azért szeretnék menni, viszont ha lehetséges a háziorvosnak nem szólnék. Viszont valószínű hogy magánorvost nem fizetnének...
Van a testemen és az arcomon is egy anyajegy amiket szeretnék eltávolítani mert egy kicsit kitüremkedőek. El fogok menni megvizsgáltatni őket, gondolom ha veszélyes akkor a tb fedezi az eltávolítását. Amennyiben nem veszélyesek én akkor is szeretném őket eltávolíttatni...
Nem tudom téves információ-e az, hogy a pattanásokra, hegekre stb felírt gyógyszerre tilos inni. Alapvetően sima gyógyszerekre sem szabadna, mégis sokan isznak azokra is és semmi következménye általában. Ezért érdekelne, hogy milyen következményei lehetnek ennek.
Telefonon nem lehet őket elérni. Emailre sem válaszolnak. Időpont nélkül pedig nem lehet odamenni.
Ne haragudjatok a hulye kerdesert, de soha nem vettem meg igenybe allamilag finanszirozott orvosi ellatast Csak bizonyos vizsgalatokert nem kell fizetni vagy minden ellatas ingyenes? Borgyogyaszhoz, nogyogyaszhoz lenne esedekes mennem, erre gondolok pl. :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!