Rossz alvó vagyok , Reggel is kedvtelenül kelek , pedig ha jó lennék szívesen csinálnám a dolgaimat! Este vegyek be pl, C vitamint, Algopyrint, reggel jobb lenne a helyzet ugyan?

válasza:Algopyrin láz, és fájdalom csillapító. C vitamin leginkább akkor kell, amikor beteg vagy, az immunrendszered legyengült.
Tehát, nem ez a megoldás. Ha nem kemikáliás gyógyszerekre akarsz támaszkodni, akkor léteznek nyugtató gyógyteák, gyógynövényes készítmények.
Pl. nagyon jó hatásfokú a DM-ben kapható Nervenflege tabl.
Mondjuk nem olcsó, de 120 tbl.
Adagolás: kúraszerűen 2-3 hétig napi 3X 1-3 tabletta, elalvás elősegítésére lefekvés előtt fél-egy órával 3 tabletta
Hátránya: a dobozt nehezen lehet kinyitni, viszont áteheted másik dobozba.
Nézd meg az értékeléseket, és az összetevőit.
Ha inkább teát innál, akkor: (főleg a felső négy termék)
Kapcsolódó kérdések:
Már a who is figyelmeztet az újabb variáns veszélyességére, a kormány mégsem cselekszik pedig máshol már tesznek meg fékező intézkedéseket!
normálisan étkezek ,már ettem paradicsomot tejjel is tegnap de így se tudok fosni mit csináljak?
Vannak barataim,de ugy erzem hogy meg kell feleljek nekik,es hogy barmi hibamert is el fognak utasitani. Egy hatalmas kaoszt erzek a fejemben es nem tudom mar mit tegyek. Hogyan viszonyuljak a vilaghoz es magamhoz. Valyon mit kene tegyek?
Segítséget kérnék mert tanácstalan vagyok
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!