Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Rossz alvó vagyok , Reggel is...

Rossz alvó vagyok , Reggel is kedvtelenül kelek , pedig ha jó lennék szívesen csinálnám a dolgaimat! Este vegyek be pl, C vitamint, Algopyrint, reggel jobb lenne a helyzet ugyan?

Figyelt kérdés

2025. ápr. 26. 13:16
 1/1 anonim ***** válasza:

Algopyrin láz, és fájdalom csillapító. C vitamin leginkább akkor kell, amikor beteg vagy, az immunrendszered legyengült.

Tehát, nem ez a megoldás. Ha nem kemikáliás gyógyszerekre akarsz támaszkodni, akkor léteznek nyugtató gyógyteák, gyógynövényes készítmények.

Pl. nagyon jó hatásfokú a DM-ben kapható Nervenflege tabl.

[link]

Mondjuk nem olcsó, de 120 tbl.

Adagolás: kúraszerűen 2-3 hétig napi 3X 1-3 tabletta, elalvás elősegítésére lefekvés előtt fél-egy órával 3 tabletta

Hátránya: a dobozt nehezen lehet kinyitni, viszont áteheted másik dobozba.

Nézd meg az értékeléseket, és az összetevőit.

Ha inkább teát innál, akkor: (főleg a felső négy termék)

[link]

2025. ápr. 27. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

A magyar kormány miért nem tesz valamit a korona vírus helyzet kapcsán?

Már a who is figyelmeztet az újabb variáns veszélyességére, a kormány mégsem cselekszik pedig máshol már tesznek meg fékező intézkedéseket!

Mit csináljak ha nemtudok szarni? 1 hete nemtudok szarni

normálisan étkezek ,már ettem paradicsomot tejjel is tegnap de így se tudok fosni mit csináljak?

21 F. A helyzet velem az,hogy paranoiaval,borderlinal,hiszterikus,narcisztikus,pszihopata,elkerulo,schizoid szemelyisegzavarral diagnosztizaltak. Es...

Vannak barataim,de ugy erzem hogy meg kell feleljek nekik,es hogy barmi hibamert is el fognak utasitani. Egy hatalmas kaoszt erzek a fejemben es nem tudom mar mit tegyek. Hogyan viszonyuljak a vilaghoz es magamhoz. Valyon mit kene tegyek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!