Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pisi éjjel 20on évesen????

Pisi éjjel 20on évesen????

Figyelt kérdés
28 vagyok, pár hónapja tapasztalaom, hogy ha felkelek pisilnem kell. Általában túl faradt vagyok ahhoz, hogy kimenjek és fekvő helyzetben elmúlik, de ha mondjuk felkelek becsukni az ablakot, tehát álló helyzetben elég erős az inger és akkor muszáj kimennem. Semmi okot nem tudok miért, kb. 3-4 hónapja tart talán.
tegnapelőtt 07:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mert eddig nem ébredtél fel ejjel? De az azért meg van, hogy a 28 éves tested már nem 27? Hogy mindennap változik, öregszik?
tegnapelőtt 09:31
 12/24 anonim ***** válasza:
Nap közben is megvan, hogy sokszor jön a vizelési inger, de nem tudsz pisilni? Mert akkor lehet, hogy felfáztál.
tegnapelőtt 09:32
 13/24 A kérdező kommentje:

Öreg a te térdkalácsod! Ne szivass mar. Öreg majd 60 évesen leszek. 😂😂😂

Eddig is felébredtem éjjel egyszer mindig.

tegnapelőtt 09:34
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha tényleg 28 éves vagy, szégyen, hogy nem egy az értelmező olvasas. Általános iskola második osztalyos követelmény. Az öregszik egy folyamat, az öregség egy allapot. A fogantatastol a halálig tart az embernél. Az újszülött is öregszik, a 60 eves is öregszik.
tegnapelőtt 09:37
 15/24 A kérdező kommentje:

Rendben van.

Ettől még nem az öregedés az ok.

tegnapelőtt 09:43
 16/24 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem normális… ha felébredek pisilnem kell. Ritkán ha mélyen alszom, 6 óra egyfolytában alvás után már durván pisilnem kell (nappal 1-3 óránként pisilek)
tegnapelőtt 09:43
 17/24 anonim ***** válasza:
Lehet hiperaktív húgyhólyag, vagy cukorbetegség.
tegnapelőtt 09:46
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Akkor parancsolj, a lehetséges okok: Nagy mennyiségű folyadék fogyasztása lefekvés előtt, Vízhajtó hatású italok, ételek és gyógyszerek fogyasztása, Húgyúti fertőzések, Alvászavar, Szorongás, Magas vérnyomás és vesekárosodás, Szívelégtelenség, Cukorbetegség, Hormonproblémák
tegnapelőtt 10:16
 19/24 A kérdező kommentje:
Ezeket mind kizártam, negatív.
tegnapelőtt 10:21
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Valoban? Nos, ha felebredsz éjjel, akkor alvaszavarod egészen biztosan van. De amúgy ha orvosnvagy, csak tudod mi miatt van. Ha meg nem vagy orvos, miért is nem keresel fel egyet?
tegnapelőtt 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!