Kamagra használ?
Sziasztok, testépítéskor, edzés előtt ér valamit a Kamagra vagy a Clavin?
Férjemnél találtam, azt mondta tesztoszteron növelő. Valahogy nem tudom elhinni, de abszolút nem értek hozzá.

válasza:a chatgpt szerint:
A testépítéshez/edzés előtt nem igazán éri meg, és kockázatai is vannak.
Mi ezeknek a szerepe?
Kamagra (szildenafil) és Clavin (tadalafil) PDE5-gátlók, elsősorban erekciós zavar kezelésére valók.
Értágító hatásuk miatt egyesek „pumpot” remélnek tőlük edzésen.
Edzés szempontból a valóság:
💪 Izomnövekedést, erőt vagy állóképességet nem fokoznak bizonyítottan.
🩸 Lehet minimális „pump” érzet az értágítás miatt, de ez nem egyenlő jobb edzésadaptációval.
🧠 Fókuszt, idegrendszeri teljesítményt nem javítanak.
Kockázatok edzés közben:
⚠️ Vérnyomásesés, szédülés, fejfájás, kipirulás
⚠️ Szív-érrendszeri terhelés nőhet intenzív edzésnél
⚠️ Gyomorpanaszok, látászavar
⚠️ Veszélyes kombinációk: nitrátok, egyes vérnyomáscsökkentők, alkohol
Receptköteles szerek → nem edzéscélra valók
Összegzés:
Nem ajánlott pre-workoutként. A haszon minimális vagy nincs, a kockázat valós.
Ha „pumpot” vagy teljesítményt szeretnél: biztonságosabb és célravezetőbb az edzés, táplálkozás és legális kiegészítők optimalizálása (pl. megfelelő szénhidrát, kreatin, citrullin, koffein – egyénre szabva).
Ha szeretnéd, megírom, mit érdemes inkább edzés előtt használni céljaid (tömegelés/szálkásítás, erő vs. hipertrofia) alapján.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok, én írtam ki a kérdést, a Kamagra rendelés fellelésével kapcsolatban, közben megtaláltam az autóban a kamagrát, még nem hiányzik belőle. Viszont az edzős táskában találtam még Clavin nevű szert, húsz db, ebből sem hiányzik. Még. Egyelőre nem szólok, de tudnom...
Viszonylag sok webshopot találni az interneten, de igazából egy olyat se, ahol foglalkoznak azzal, hogy kinek mit adnak el... úgy értem, hogy egy több stack-es kúrát nem tudnak összeállítani, csak az a lényeg, hogy legyen forgalmuk... ilyen például a koksz.info is ahol...
Baratomnal talaltam kamagrat,azt mondta csak a testepiteshez kell Tenyleg hasznaljak testepiteshez is ?
Régebben többször is rendeltem onnan mailon keresztül, és mindíg vissza is írt a srác. Most 3x is írtam neki, de nem ír vissza. Ti tudtok onnan rendelni? Vagy esetleg ajánlanátok egy megbízható oldalt, ahonnan kamagrát tudnák rendelni?
Edzés előtt megteszi? Holnap lábazok és kéne valami ütős cucc amitől bedurranok. Ezek a cuccok meg értágító hatásúak.
3.500-4.000Ft 5 kiszereléses kamagra zselé, az hamisitott lehet vagy eredeti?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!