A Cataflam mennyire erős gyógyszer? Sima fejfájásra be lehet venni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 11. 20:58
1/6 anonim 

válasza:

válasza:Erős fájdalomcsillapító. Rendszeres használata nem javasolt. Főleg a májat károsítja.
2/6 A kérdező kommentje:
Szájsebészem írta fel mert kihúzta egy fogam. Szerencsére nekem nem volt rá szükségem,egy sem hiányzik. A páromnak már hónapok óta fája a foga,viszont ő nagyon besz@ri,és nem mer elmenni,még úgy sem hogy mennék vele. Legalább 20 csomag gyógyszert beszedett már,minden féléből. Utoljára 1nap alatt beszedett egy 10szemes Aszpirint. Most zaklat hogy adjak neki a Cataflamból,mert megint fáj a foga meg a feje is. De én eldugtam,és nem akarok neki adni,mer ezt is beszedné pár nap alatt. Már annyira ideges vagyok,hogy ilyen fogyatékos.
2011. márc. 11. 21:08
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Igen, nagyon erős gyógyszer, inkább valami gyengébbet vegyél be (pl. Aspirin, Rubophen). Egyszer-egyszer használhatod a Cataflamot is, csak ne legyen rendszeres.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:Ja, most látom, hogy nem is neked kell. Szerintem adhatsz a párodnak a cataflamból egy szemet, aztán ha nem múlik a fogfájás 1 órán belül, akkor vegyen be még egy szemet, hátha segít. De többet ne vegyen be.
5/6 A kérdező kommentje:
Adnék neki,de az a baj hogy már hónapok óta szenved a fogával,és inkább egy patikát megenne minthogy orvoshoz menne.
2011. márc. 11. 21:17
6/6 anonim 

válasza:

válasza:Mondd meg neki, hogy ez csak romlani fog, egyre rosszabb lesz, bevehet bármennyi fájdalomcsillapítót. Küldd el fogorvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon erős migrénes fejfájásra kinek milyen gyógyszer vált be?
Anyukámnak nagyon erős migrénes fejfájásai vannak. Van itt olyan aki szintén ilyen problémával küzd és talált rá olyan fájdalomcsillapítót ami használ?
Menstruációs görcsökre erős gyógyszer?
Algoflex M, Nospa sajnos nem használ.
Lehet bajom ha beszedem a gyogyszerem du 2 3 fele és iszok vodkát 9 10 fele?
Zinnatot szedek nagyon erős gyógyszer napi 2őt kell tanács?
Van olyan gyógyszer, ami vénynélküli és erős fájdalmakat gyorsan megszüntet?
Kb mint a flector ep rapid granulátum.
Milyen gyógyszer ajánlotok erős megfázásra?
Fáj a torkom állandóan fújom az orrom rossz kedvem is van fáj a fejem! Mit ajánlotok?
Erős gyógyszer túladagolás után mennyi idő múlva jövök helyre?
Egy púpozott marék gyógyszert bevettem 20órája. Vegyesen minden féle gyógyszerből válogattam 4 szemtól 7-ig. Éjjel nagyon rosszul voltam, hánytam 3órára rá. Ma egész nap fáj a hasam, de mintha kezdene egyhülni. Mikor ürül ki teljesen a szervezetemből? És lesz valami mellékhatása?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!