Fehér "lepedék" van a nyelvemen és garatomnál! Szerintetek ez mitől van? Fontos a kérdés.

válasza:A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz emesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos.
Onkontroll, vagy orvosi kivizsgalas!

válasza:

válasza:Azért van,mert nem használsz nyelvkaparót és retkes a nyelved.
Fogkefével is lekaparhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Már évek óta van nekem egy olyan bajom hogy 1-2 havonta mikor alszok hirtelen arra kelek az éjszaka közepén hogy majd beszarok a fájdalomtól és görcsbe rándult az egyik lábam(jellemzően a jobb). Ám a mai nap más volt. Ugyanerre keltem csak most mind2 lábamban ez volt...
Az abortuszt minden esetben vákuummal végzik? Van rá más módszer is esetleg? Illetve, hány hetes korig lehet elvégeztetni?
Miután befejeztem a sulit több hónapig nem járt a tb támogatás. Utána félévig kaptam, mivel dolgoztam és most március óta nincsen.Egy hónapja elmentem a háziorvosomhoz és jelezte, hogy megszűnt a támogatás. Egyetlen csekket sem küldtek az elmaradásokról. Az lenne a...
26/N nem vagyok nyafogós, jól tűröm a megpróbáltatásokat, és tudom, hogy az orvos nem akar rosszat, csak szeretnék nyugodtan menni majd, köszi
2. Mit adhatok ajándékul a legjobb barátnőmnek?
Észrevettem, hogy a jobb lábam el szokott zsibbadni és olyan furcsa érzés. Van hogy még a talpamon is érzem, mintha az egész lábamba sugározna a fájdalom. Felraktam a lábamat a kád szélére és a fenekemnél elkezdtem nyomogatni. Egy tenyérnyi ponton éreztem amikor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!