Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fehér "lepedék" van a nyelveme...

Fehér "lepedék" van a nyelvemen és garatomnál! Szerintetek ez mitől van? Fontos a kérdés.

Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Gyomor problémád lehet.
2011. máj. 1. 21:40
 2/8 anonim válasza:
megfogsz halniXD
2011. máj. 1. 21:43
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát köszi,ezt most még nem tervezem xD
2011. máj. 1. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:
A kérdést már más is feltette és érkezett rá 1 ilyen válasz: "A fehér lepedék emésztési zavarra utal, vagy kevés folyadékot iszol"... tényleg iszonyatosan keveset iszom,sőt alig hogy,akkor ettől is lehet? :O
2011. máj. 1. 21:50
 5/8 anonim ***** válasza:

A feher lepedekkel boritott nyelv tulzottan lugos allapotot tukroz, mely hidegerzessel, rossz emesztessel, az emesztorendszer vagy a tudok belso vertolulasaval kapcsolatos.

Onkontroll, vagy orvosi kivizsgalas!

2011. máj. 1. 22:48
 6/8 A kérdező kommentje:
És én így itthon nem tudnák ellene tenni semmit?
2011. máj. 2. 14:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Az étkezéseden tudsz változtatni. Folyadékot inni kell. Alkoholt elhagyni. Ha iszod egyáltalán.
2011. máj. 3. 17:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért van,mert nem használsz nyelvkaparót és retkes a nyelved.

Fogkefével is lekaparhatod.

2011. máj. 3. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Mitől lehet ez? A kérdés mező tartalmazza a kérdésed, ne a magyarázat! A listaszerű megjelenítés és átláthatóság miatt van erre szükség! (Kérdésed...

Már évek óta van nekem egy olyan bajom hogy 1-2 havonta mikor alszok hirtelen arra kelek az éjszaka közepén hogy majd beszarok a fájdalomtól és görcsbe rándult az egyik lábam(jellemzően a jobb). Ám a mai nap más volt. Ugyanerre keltem csak most mind2 lábamban ez volt...

Abortusz kérdés?

Az abortuszt minden esetben vákuummal végzik? Van rá más módszer is esetleg? Illetve, hány hetes korig lehet elvégeztetni?

TB-vel kapcsolatos kérdés. Mit lehet tenni ebben az esetben?

Miután befejeztem a sulit több hónapig nem járt a tb támogatás. Utána félévig kaptam, mivel dolgoztam és most március óta nincsen.Egy hónapja elmentem a háziorvosomhoz és jelezte, hogy megszűnt a támogatás. Egyetlen csekket sem küldtek az elmaradásokról. Az lenne a...

Nem kérdés, de szeretném, ha megnyugtatnátok: gyomortükrözésem lesz. Sokat olvastam róla, s bátorítást kérek szépen (? )

26/N nem vagyok nyafogós, jól tűröm a megpróbáltatásokat, és tudom, hogy az orvos nem akar rosszat, csak szeretnék nyugodtan menni majd, köszi

Mi van itt nekünk? Rövid a kérdés

Észrevettem, hogy a jobb lábam el szokott zsibbadni és olyan furcsa érzés. Van hogy még a talpamon is érzem, mintha az egész lábamba sugározna a fájdalom. Felraktam a lábamat a kád szélére és a fenekemnél elkezdtem nyomogatni. Egy tenyérnyi ponton éreztem amikor...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!