Tapasztalatok érdekelnek: felnőttkori asztma tényleg kialakulhat ilyen rövid idő alatt?
Az orvosom nagyon arra gyanakszik, hogy asztmás vagyok. Több mint egy hónapja nem múlik a köhögésem, a kilégzésem hosszabb mint a belégzésem, semmi eltérés ezen kívül. Jövő héten megyek vizsgálatokra.
Van valakinek tapasztalata, tényleg jöhet az asztma így, egyik napról a másikra? Köszönöm!
(Természetesen minden más is érdekel, légzőgyakorlatok, ötletek, egyéb tapasztalatok.)
Részletek: gyerekkoromban sokat köhögtem, de kinőttem. 29 vagyok, nem dohányzom, porallergiás vagyok + néhány fűféle. Nagyon stresszes volt az augusztusom, és egy náthát lábon kihordtam július végén.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:sajnos előfordul és nemfeltétlenül allergia miatt érdemes jól kitisztitani valami desztilláltvizes oldattal az orgaratot és felkeresni egy sóbarlangot
15.F
Kapcsolódó kérdések:
Nagyon sokszor jön rám köhögőroham, sokszor sípol a tüdőm, ha lépcsőznöm kell majd meg fulladok, egyfolytában váladékot köhögök fel minden évszakban, szóval nem megfázás. Horkolok és nagyon sokszor van légszomjam. Szerintetek sanszos, hogy ez asztma? El fogok menni...
Kislányomnak ajánlotta egyik ismerősöm (ügynök)a G3 terméket. Borsos ára miatt szeretnék meggyőződni róla, hogy valóban hatásos-e ilyen jellegű betegségek esetén, megéri-e az árát.
De az elmúlt hetekben minden éjszaka felébredtem és hörögtem kicsit, köhögtem, és ma elmentem futni de kb 5 perc után lekellett állnom, mert nem kaptam kb levegőt. Utána 10 percig köhögcséltem meg nehéz volt a levegővétel Ez asztma lenne? Gyógyítható véglegesen, vagy...
asztmám van és azt szeretném kérdezni ha nem fordulok orvoshoz (tüdőröngen) akkor sújosbodhat e a problémám (mivel hogy sípol a tüdőm).mert hát írtózom az orvostól. de idővel elmúlik? amúgy furcsa módon a bátyám is astmás volt. öröklődik?
Nem akarok asztmás lenni és életem végéig gyógyszeren élni sem! Ha csak egy hónapja alakult ki az asztmám, nagyon hirtelen, egy nátha+stresszes időszak után, még visszafordítható? Bármilyen ötletet szívesen fogadok, bármit kipróbálok, ha működik! 29 vagyok, nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!