Milyen károsodást okozhat az "öngyújtó-töltőgáz" szívása 4-5 év után? (bővebben lent)
4-5 évvel ezelőtt (12 évesen) haverok szívták az öngyújtó töltőgázt, mert bódító hatású. Akkoriban jóban voltam velük (iskolatársak voltak) és "megkínáltak" vele én pedig kipróbáltam. :S
Később nagyon megtetszett és több palackkal is elszívtunk a haverokkal (8-10 db-ot).
Azóta szerencsére nem tapasztaltam különös problémákat, de nemrég találtam cikket róla a káros hatásairól.
Ti véleményetek szerint, milyen változások történhettek a szervezetemben akkoriban a szívása miatt? És történhet-e emiatt később probléma?
Köszönöm a válaszokat!
én félévet voltam rajta...tönkre tesz...
ÉN AZT MONDOM AKI GONDOLKOZIK RAJTA NE TEGYE MEG...TÖNKRE VÁG A CUCC SEMMIFÉLE SZINYÓ NEM VALÓ SEMMIRE...CSAK A HALÁLHOZ VEZET!SOK DURVA DOLGON TÚL VAGYOK...SOK MÁSON IS...DE EZT HA NEM RAKOM LE MA NEM ÉLNÉK...
Amúgy az agysejtjeiteket,idegrendszereitekre.krónikus betegségekhez következhet...sorolhatnám...
ÉN AZT MONDOM, NE MENY BELE NAGY DOLGOKBA...
FŰ-VET VAGY HERBÁL-T SZÍVJ.
ÉREZD JÓL MAGAD, ÉS NE VIDD TÚLZÁSBA!
CSAK ÉSSZEL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!