Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ellehet kapni egy másik...

Ellehet kapni egy másik betegséget a betegség alatt? Vagyis kezelnek egy betegségre de attól még elkaphatok egy újabbat is?

Figyelt kérdés
2011. okt. 26. 07:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Természetesen - miért ne lehetne?
2011. okt. 26. 08:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Persze, miért ne lehetne?
2011. okt. 26. 08:09
 3/5 anonim ***** válasza:
85%
Persze. Pl. akinek rákja van és kemoterápiát kap, az sokkal fogékonyabb lesz más betegségekre is a kezelés alatt. Ismerősöm így halt meg tüdőgyulladásban :(
2011. okt. 26. 08:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Sajnálom:(...köszönöm az infót..
2011. okt. 26. 14:23
 5/5 anonim válasza:
10%
Neeem. A nagy titkos szent betegségek közötti országos egyezményben le van írva, hogy egyik betegség a másik alatt nem próbálkozhat mert kizárják a kamarából.
2020. júl. 4. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Megint kiújult nálam a betegség az akváriumban, igaz az, hogy egy betegséget teljesen nagyon nehéz kikezelni? Ill hogy az vissza-vissza fog térni,...

Már azok gondolkodtam,kimosom az egészet,ujra főzöm a köveket,kifertőtlenítem a növényeket, dísztárgyakat,szűrőt. Mit tegyek szerintetek? Sok halam van amugy,nem tul sok,de sok.Meg elég nagy az akvárium,bajos lenne kitisztítani,de ha nincs más,akkor muszáj lesz.

Ez valamilyen betegség jele?

A barátommal análisan is szexeltünk, és mikor kivette a péniszét, végbélből jövő vérzés jelentkezett nálam. Kicsit megijedtem, ilyen még nem fordult elő! És nem is éreztem fájdalmat. Valami betegséget kaptam?

A rákot (betegséget) miért így hívják?

Mi összefüggés van a betegség és maga az állat között, hogy ez lett a neve?

Lehet,hogy én vagyok őrült, de lehet hogy ez egy betegség, ha félek a sötétben, meg ha zajok vannak. Valaki megmondaná, hogyan nevezik ezt a betegséget?

pl tegnap az utcán mentem a barátommal este volt,de mégis megijettem egy csörgő papírtól. :S és pl ha ilyen van befogom a fülem és legugolok. ez szerintetek betegség? :(

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!