Ellehet kapni egy másik betegséget a betegség alatt? Vagyis kezelnek egy betegségre de attól még elkaphatok egy újabbat is?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Már azok gondolkodtam,kimosom az egészet,ujra főzöm a köveket,kifertőtlenítem a növényeket, dísztárgyakat,szűrőt. Mit tegyek szerintetek? Sok halam van amugy,nem tul sok,de sok.Meg elég nagy az akvárium,bajos lenne kitisztítani,de ha nincs más,akkor muszáj lesz.
A barátommal análisan is szexeltünk, és mikor kivette a péniszét, végbélből jövő vérzés jelentkezett nálam. Kicsit megijedtem, ilyen még nem fordult elő! És nem is éreztem fájdalmat. Valami betegséget kaptam?
Kérem, ha Ön orvos, vagy tud olyan személyt aki ért ehhez, jelentkezzen!Köszönöm!
Mi összefüggés van a betegség és maga az állat között, hogy ez lett a neve?
pl tegnap az utcán mentem a barátommal este volt,de mégis megijettem egy csörgő papírtól. :S és pl ha ilyen van befogom a fülem és legugolok. ez szerintetek betegség? :(
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!