Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Allandó fejfájás ébredés...

Allandó fejfájás ébredés után? Miért?

Figyelt kérdés
pedig nem alszom tul magam. A hátam elég sokszor fáj,lehet attól?
2012. dec. 20. 09:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Lehet a hátról főleg ha a tartása rossz tehát ha görnyedt. Nem tudom jól alszik-e és hogy milyen kényelmesen mert az is számít az ágyat illetően..
2012. dec. 20. 09:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok mindentől lehet. Lehet a hátfájástól, lehet azért, mert nem aludtad ki magad, vagy túl éberen aludtál, vagy száraz a levegő, túl párás, nem ittál éjszaka, pedig szomjás voltál. A hátfájás is lehet, rossz testtartástól, betegségtől, elaludtad a hátad...stbstb.

Próbálj meg másik matracon, vagy szobában aludni, hátha lesz vmi változás

2012. dec. 20. 09:44
 3/3 anonim ***** válasza:
plusz alacsony vérnyomástól is fájhat! Én mindig fejfájással és alacsony nyomással ébredek
2012. dec. 20. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Másnaposság ellen milyen jól bevált módszereket ismertek? Vagy másnaposság utáni erős hányinger megszüntetésére?

A barátom tegnap kicsit többet ivott a kelleténél. Nagyon ritkán iszik és hát jó volt a társaság és keverte az italokat :( Ma pedig egész nap elképesztően kivan bukva, még csak vizet sem tud inni mert azt is kihányja:/ Szeretnék neki segíteni elsősorban az erős...

Miféle fejfájás ez közvetlenül ébredés után?

Pár hónappal ezelőtt is így voltam, de aztán egy időre megszűnt, most megint két napja fejfájással ébredek. Az egész koponyám, főleg a fejem tetején és a két oldalán, meg a homlokom fáj, és ha mozdítom (pl. bólintok, vagy megrázom a fejem) még erősebb. Pár óra múlva...

Mostanában nagyon rosszul alszok. Van valami megoldás erre?

Hétköznap a suli miatt nagyon korán kell kelnem, fél 5-kor. Hozzászoktam, nem jelent gondot, de régebben olyan 9 körül el tudtam aludni (mármint este, nem délelőtt), de mostanában valahogy nem jön álom a szememre. Néha éjfélig csak fekszem a sötétben és próbálok...

Ébredés utáni fejfájás, émelygés, egész napot végigkísérö fáradtság-érzés, mitöl?

Napi 7órát alszom, mégis úgy érzem, mintha egy hajnalig tartó buli után lennék 2-3óra alvással.

Nem várta valaki 10. -re vagy a körülire?

Nekem még mindig semmim, viszont 3 napja szenvedek, hányinger, fejfájás, a hőm ébredés után 1 órával 37,4

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!