Allandó fejfájás ébredés után? Miért?

válasza:

válasza:Sok mindentől lehet. Lehet a hátfájástól, lehet azért, mert nem aludtad ki magad, vagy túl éberen aludtál, vagy száraz a levegő, túl párás, nem ittál éjszaka, pedig szomjás voltál. A hátfájás is lehet, rossz testtartástól, betegségtől, elaludtad a hátad...stbstb.
Próbálj meg másik matracon, vagy szobában aludni, hátha lesz vmi változás

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A barátom tegnap kicsit többet ivott a kelleténél. Nagyon ritkán iszik és hát jó volt a társaság és keverte az italokat :( Ma pedig egész nap elképesztően kivan bukva, még csak vizet sem tud inni mert azt is kihányja:/ Szeretnék neki segíteni elsősorban az erős...
Pár hónappal ezelőtt is így voltam, de aztán egy időre megszűnt, most megint két napja fejfájással ébredek. Az egész koponyám, főleg a fejem tetején és a két oldalán, meg a homlokom fáj, és ha mozdítom (pl. bólintok, vagy megrázom a fejem) még erősebb. Pár óra múlva...
Hétköznap a suli miatt nagyon korán kell kelnem, fél 5-kor. Hozzászoktam, nem jelent gondot, de régebben olyan 9 körül el tudtam aludni (mármint este, nem délelőtt), de mostanában valahogy nem jön álom a szememre. Néha éjfélig csak fekszem a sötétben és próbálok...
Napi 7órát alszom, mégis úgy érzem, mintha egy hajnalig tartó buli után lennék 2-3óra alvással.
Nekem még mindig semmim, viszont 3 napja szenvedek, hányinger, fejfájás, a hőm ébredés után 1 órával 37,4
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!