Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tudtok adjatok ötleteket hogy...

Szathmary Lilla kérdése:

Tudtok adjatok ötleteket hogy múljon el a csuklásom?

Figyelt kérdés
már vagy 1 órája csuklok,és kipróbáltam ilyen alapdolgokat hogy visszafogom a levegőt,viezt iszok stb.. de semmi

2013. júl. 21. 23:28
 1/4 intrepid ***** válasza:
Egy evőkanál kristálycukor víz nélkül lenyelni. Nekem mindig bejön. Akinek eddig mondtam, azoknak is. Írd ki ide az eredményt.
2013. júl. 21. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Bent tartod a levegőt feltertott kézzel, és nagyon lassan engeded ki. Többször is ismételheted.
2013. júl. 21. 23:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha még mindig csuklasz menj orvoshoz, mert ez lehet komoly betegség tünete is.
2013. júl. 22. 07:23
 4/4 anonim ***** válasza:
Második! Nekem bevált! PRÓBÁLJÁTOK KI KOMOLY!
2014. máj. 10. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

56 éves nő vagyok. Egy-két ónapja annyira horkolok, hogy a párom már át akar költözni a másik szobába. Ezt nagyon nem szeretném, ezért kérek...

Soha eddig nem volt ilyen problémám. A kínos az, hogy a párom refluxos, emiatt nagyon gyakran felriad éjjel, és nem tud visszaaludni, ha elmúlt a gyomorégése, mert annyira zavarja a horkolásom. Kérem, segítsen valaki, hogy mit tehetnék?

Meg kell változnom! Tudnátok ötleteket mondani? Bővebben lent.

15 éves lány vagyok, de életkorom ellenére millió dolog történt velem. Volt egy balesetem, ami hatalmas traumát okozott. 5 napig voltam életveszélyben intenzív osztályon. Végül túléltem kevés maradandó fizikai károsodással, bár ez lelkileg nem mondható el. Nem tudom...

Tudnátok nekem ötleteket adni hogy hogyan szedhetnék pár kilót?

Nagyon vékony gyerek vagyok, de ezt csak most vettem észre mikor láttam egy régi fényképet... És szeretnék visszatérni a régi kinézetemhez és ehhez kellene híznom jó pár kilót. Tudnátok nekem módszereket, vagy bármit mondani ami segíthet rajtam? (Ha nincs más még tabletta is jöhet.)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!