Tüdőembóliám volt 3 hónapja. Jelenleg egy kocsmába pultozok. én nem dohányzom, de a cigi füst előhozhatja újra, vagy rosszabbodhat az állapotom? Tudom, hogy nem az ideális munka ez számomra, de csinálhatom ezt, anélkül, h bajom legyen ebből?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még fiatal vagyok, de már nagyon rég azon gondolkodok hogy mi is legyek, ha nagy leszek. Föleg hogy külföldön élek (Németország), és jövöre (9. osztály) praktikumot kell csinálnunk 1 hétig. Gimmnazista vagyok, valami olyat szeretnék dolgozni, ami tetszik és nem...
persze biztos nem ez a neve:D
Lassan el kellene döntenem, de bizonytalan vagyok. Készültem bölcsészetre, de azt mondták, hogy azzal éhen halok, tanárnak ismét nem szívesen mennék hasonló okokból, még maximum a média, de az pedig állítólag nagyon bizonytalan... Mit javasoltok?
A válaszok a következők: A) Igen, mert a gáz által felvett hő nulla, mivel hőmérséklete nem változott. B) Igen, pontosan 4200 J hőt vett fel a gáz. C) Nem, mert nem tudjuk, hogyan ment végbe a folyamat Miért a B) válasz a helyes?
iskolai átlagom 4 felett van. tárgyak mikből jó vagyok: informatika, földrajz, angol, magyar, töri amiből nem vagyok jó, közepes vagyok: matek,fizika,kémia jellmező tulajdonságaim: barátságos, nyílt, akárkivel akármiről tudok beszélni, jó a kommunikációs...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!