Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tüdőembóliám volt 3 hónapja....

Tüdőembóliám volt 3 hónapja. Jelenleg egy kocsmába pultozok. én nem dohányzom, de a cigi füst előhozhatja újra, vagy rosszabbodhat az állapotom? Tudom, hogy nem az ideális munka ez számomra, de csinálhatom ezt, anélkül, h bajom legyen ebből?

Figyelt kérdés
2010. febr. 11. 16:27
 1/2 anonim ***** válasza:
biztos nem használ, még egy egészséges embernek sem. szerintem kérdezd meg az orvosodat
2010. febr. 11. 16:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Ilyen munkát senki nem csinálhat análkül, hogy baja legyen. Az sem, akinek nem volt embóliája. A tüdőembólia egyébként nem a tüdő betegsége, hanem azt jelenti, hogy valahol a szervezetedben, mondjuk a lábad vénáiban keletkezett egy vérrög, ami sodródott az erekben, és pont a tüdőben akadt el.
2010. febr. 11. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Mi lenne nekem az ideális munka?

Még fiatal vagyok, de már nagyon rég azon gondolkodok hogy mi is legyek, ha nagy leszek. Föleg hogy külföldön élek (Németország), és jövöre (9. osztály) praktikumot kell csinálnunk 1 hétig. Gimmnazista vagyok, valami olyat szeretnék dolgozni, ami tetszik és nem...

Erős humán beállítottsággal milyen munka lenne nekem ideális, ami nem "éhbérszakma"?

Lassan el kellene döntenem, de bizonytalan vagyok. Készültem bölcsészetre, de azt mondták, hogy azzal éhen halok, tanárnak ismét nem szívesen mennék hasonló okokból, még maximum a média, de az pedig állítólag nagyon bizonytalan... Mit javasoltok?

Izoterm állapotváltozáskor egy ideális gáz által a környezetén végzett munka 4200 J. Kiszámítható-e ebből az adatból a gáz által felvett hő?

A válaszok a következők: A) Igen, mert a gáz által felvett hő nulla, mivel hőmérséklete nem változott. B) Igen, pontosan 4200 J hőt vett fel a gáz. C) Nem, mert nem tudjuk, hogyan ment végbe a folyamat Miért a B) válasz a helyes?

Milyen munka lenne ideális nekem?

iskolai átlagom 4 felett van. tárgyak mikből jó vagyok: informatika, földrajz, angol, magyar, töri amiből nem vagyok jó, közepes vagyok: matek,fizika,kémia jellmező tulajdonságaim: barátságos, nyílt, akárkivel akármiről tudok beszélni, jó a kommunikációs...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!