Melyik a legjobb altató, ami megfelel ezeknek? -Vény nélküli -Allergiás vagyok valami pollenre ugyhogy olyan kéne amitől nm lehet bajom
Szóval:
Be akarok szerezni altatót mert néha nem birok aludni. Nem vagyok othon bennük, nem is ismerek eggyet se. A lényeg amit fent leírtam mert nem akarok dokihoz e miatt menni.
Tudom szűkszavú voltam, de nm jut eszeme több és ha van kérdés válaszolok.
A válaszadókat felpontozom :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Sziasztok! A problémám: Kb egy hónapja,elég súlyos alvás zavarban küszködök,nehezen tudok elaludni,és másnap szédülök,rosszul vagyok,fáj a fejem. Voltam háziorvosnál,írt fel Stilnox altatót,míg szedtem,használt,de utána minden kezdődött előröl,aztán...
Mostanában sokat stresszelek és nem tudok aludni éjjel, folyton idegeskedek, reggel kimerülten ébredek, szeretnék valami erősebb, de vény nélkül kapható altatót, mert már nagyon kivagyok emiatt. Magas vérnyomásos vagyok, tehát valami olyan kéne, ami ezzel is szedhető. Tudtok valami tutit?
Anyukám már évek óta nem tud normális aludni, folyton ébren van, és nem tudja kialudni magát. Orvoshoz nem akar elmenni, már a nyugtató teákat kipróbáltuk, de sajnos nem sokat értek. Van valami bevált gyógyszer, amitől tényleg jobban lehet aludni ? Előre is köszönöm a válaszokat
Próbáltam mellé mindenféle gyógynövényes, homeopátiás szert szedni, de semmi. A pszichiáter is írt föl valamit, ami segít a leszokásban, de nem használt. Hozzáteszem, jelen lelkiállapotomban képtelen is vagyok lemondani róla, jelenleg arra törekszem, hogy minél...
És mennyibe kerül?
15 éves vagyok és már évek óta nem alszom rendesen. 11kor fáradok el 5kor kelek és tökre kivagyok...egy napja kaptam egy ismerősömtől vmi amerikai altatót (utolsó szemek...) és aludtam. Kipihent voltam. Nagyon jó érzés volt. És szerintem ha pár napig (hétig) szednék...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!