Az apranax 550 mg gyógyszer okoz függőséget?
Kapcsolódó kérdések:
Korábban (úgy egy hónapja) ügyeleten kaptam alg. Injekciót, nem történt semmi baj, hatott, szóval nem vagyok rá érzékeny.
Már egy ideje szedem és egyre többtöl érzem jobban magam! Van olyan stresszoldó gyógyszer ami nem okoz függőséget?
Állítólag enyhe depresszióra szedhető gyógyszer és orbáncfű is van benne. Vajon mennyire erős és függőséget okoz?
Pánikbetegség miatt mentem pszichiátriára. Gyógyszeres kezelést írt fel az orvosnő: CIPRALEX MELTZ. Először fél tabletta, majd egy hét után 1 egész tabletta. (10 mg-os). 3 hét múlva menjek kontrollra. Félek a mellékhatásoktól, de jobban, hogy olyan állapotba kerülök, amiből nem lesz kiút. F33
munkahely váltás előtt vagyok. frontint szednék valameddig mig megnem szoknám az uj helyet. persze orvos nélkül. meddig szedhetem mindenféle függőség nélkül,ugy csak alkalmilag.?
Egyszeruen csak akarok egy jot aludni es nagyon faj a fejem,semmi rossz szandek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!