Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az apranax 550 mg gyógyszer...

Az apranax 550 mg gyógyszer okoz függőséget?

Figyelt kérdés
2016. febr. 20. 18:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. febr. 23. 22:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Danke ;)
2016. febr. 24. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Eléggé fáj a fejem, érdemes-e bevennem algopiryn injekciót (szájon át)?

Korábban (úgy egy hónapja) ügyeleten kaptam alg. Injekciót, nem történt semmi baj, hatott, szóval nem vagyok rá érzékeny.

A frontin mikortól okoz függőséget?

Már egy ideje szedem és egyre többtöl érzem jobban magam! Van olyan stresszoldó gyógyszer ami nem okoz függőséget?

Valaki szedett már Remotiv extrát?

Állítólag enyhe depresszióra szedhető gyógyszer és orbáncfű is van benne. Vajon mennyire erős és függőséget okoz?

Az antidepresszáns gyógyszerek függőséget okoznak? Le lehet szokni róla? Vagy ez csak a nyugtatókra igaz?

Pánikbetegség miatt mentem pszichiátriára. Gyógyszeres kezelést írt fel az orvosnő: CIPRALEX MELTZ. Először fél tabletta, majd egy hét után 1 egész tabletta. (10 mg-os). 3 hét múlva menjek kontrollra. Félek a mellékhatásoktól, de jobban, hogy olyan állapotba kerülök, amiből nem lesz kiút. F33

A Frontin gyogyszer szedése mikortol okoz már függőséget?

munkahely váltás előtt vagyok. frontint szednék valameddig mig megnem szoknám az uj helyet. persze orvos nélkül. meddig szedhetem mindenféle függőség nélkül,ugy csak alkalmilag.?

Lesz valami bajom ha beveszek egy Aspirin Effectet 1 db Atarax 0.25-os gyogyszert meg 1 db 0.25-os Frontint?

Egyszeruen csak akarok egy jot aludni es nagyon faj a fejem,semmi rossz szandek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!