Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb porcerősítő...

Melyik a legjobb porcerősítő gyógyszer?

Figyelt kérdés
2016. febr. 22. 18:46
 1/7 anonim ***** válasza:
A testmozgás!
2016. febr. 22. 19:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen biztosan az is nagyon hasznos és csinálom is, viszont sajnos porckopásom van, az orvos pedig javasolta porcerősítő használatát!
2016. febr. 22. 19:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Merre laksz?
2016. febr. 22. 20:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, többféle is van. Ahányan vagyunk, annyifélét fognak javasolni. A legjobb, ha bemész pl. a Herbaházba. Ott több polcon is találsz ilyen készítményt és kiválaszthatod a neked legjobbat, ami árban, mg-ban, kiszerelésben, állagban neked a legjobban megfelel.

Ha meg vidéki vagy, akkor keresd meg a hozzád legközelebbi olyan boltot, ahol gyógyszernek nem minősülő készítményeket árusítanak, de a patikákban is kapható többféle.

2016. febr. 22. 20:26
 5/7 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm szépen, körülnézek majd és kikérem akár a patikus, akár az eladó segítségét, véleményét! :) Győrben lakok.
2016. febr. 22. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
2016. febr. 23. 07:14
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezek lesznek a Herbaházban:

[link]

2016. febr. 23. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Neo citran és Strepsils együtt?

Szedhető a kettő együtt? A Strepsils torokfájásra kellene, a Neo citran a tüsszögés miatt.

Eléggé fáj a fejem, érdemes-e bevennem algopiryn injekciót (szájon át)?

Korábban (úgy egy hónapja) ügyeleten kaptam alg. Injekciót, nem történt semmi baj, hatott, szóval nem vagyok rá érzékeny.

JutaVit izületerősítő mellé milyen más hatóanyagú gyógyszert ajánlanátok kiegészítésként?

hallottam hogy a porcerősítőkből jobb többfélét szedni,ezért szeretném kiegészíteni a már meglévő jutavit (glükozamin-szulfát kondroitin-szulfát és msm) mellé

Milyen porcerősítő készítményt szedjek? Rész. Lent

18 éves vagyok, és a sebészeten mondták, hogy nagyon el vannak kopva a porcaim, valamilyen porcerősítőt szedjek. Ilyen korban melyik fajtát a legjobb szedni?

Lesz valami bajom ha beveszek egy Aspirin Effectet 1 db Atarax 0.25-os gyogyszert meg 1 db 0.25-os Frontint?

Egyszeruen csak akarok egy jot aludni es nagyon faj a fejem,semmi rossz szandek.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!