Szellentési probléma, irgalmatlan szag. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Üdv, a tegnapi és a mai nap folyamán óriási szintű bélgáz keletkezett a beleimben. Hozzá kell tenni, beteg is vagyok pár napja. A kiáramló gázokkal (továbbiakban fing) korábban is volt problémám. Rengeteget pukkantok, ha kell, ha nem. Még úgy el is viselném, ha nem lenne eszméletlenül kirobbanóan büdös. Körülbelül hullaszag szintű szag áramlik ki a végbélnyílásomból, tehát ez az amire gondolni kell. De úgy tudom, az taszító evolúciós szempontok miatt az emberek számára, ez meg inkább akarja, hogy felszagoljam. Persze a nagy mennyiség miatt nem feltétlen szeretném szaglászni, de attól félek a munkatársaimnak kelleni fog. Holnap megyek dolgozni és félek, hogy eleresztek egy röpke galambot, majd a betegség miatt az extra szagfunkciók is hatványozódnak. Persze van egy kollégám, akinek szívesen odatenném az asztalához, de 10 órától, amikor nincs az asztalánál (nem tudom merre megy ilyenkor, ez már nekem régóta gyanús), pont vannak legalább 3-4en az irodában. Itt kezdődik a másik probléma... Nem tudom a hangját kontrollálni. Van az a mondás, hogy "Árpád atyánk mondta vala, hangos fingnak nincsen szaga..." biztos tudjátok. Az enyém viszont hangosan is irgalmatlanul büdös mostanság. Mit tegyek? ChatGPT szerint hagyjam a fenébe és jelentsek táppénzt. Év végén azonban ennek annyira nem örülnek, pláne a főnök. Vagy a főnök asztalához kéne vinni a fostos borzot? Nem tudom komolyan, tanácstalan vagyok.dec. 17. 20:17
1/11 anonim 

válasza:

válasza:Ez óriási! Beteg vagy, szóval ne menj dolgozni. Beszéld le a főnököddel, hogy ha gondolja megízlelheti a probléma forrását, ha marasztalni akar.
3/11 anonim 

válasza:

válasza:Valamiféle nemkívánatos erjedés/rothadás okozhatja, ami lehet akár vírusos fertőzés miatt, de étel intolerancia, nem megfelelő étrend is kiválthatja.
4/11 anonim 

válasza:

válasza:Mondd meg a Főnöknek hogy holnaptól nem mész be dolgozni, mert iszonyatosan rohad a beled, és meg szeretnél kímélni mindenkit a kellemetlenségektől, különben valószínűleg nem élik túl!
5/11 anonim 

válasza:

válasza:Ha bezeg vagy, táppénz.
Ha tartosan fennáll a prpbléma, néha jobban néha rosszabbul akkor pedig itt az ideje egy gasztroenteorológiai kivizsgálásnak
6/11 anonim 

válasza:

válasza:Jól mondja a ChatGPT, beteg vagy, gyomorrontás vagy több. Nem tudom, milyen borzot akarsz vinni. Akár fertőző is lehet.
7/11 anonim 

válasza:

válasza:Bélflóra regeneráló. Alaposabb rágás és lassabb étkezés. Kerüld a puffasztó ételetket (pl. káposzta, brokkoli, karfiol).
8/11 anonim 

válasza:

válasza:Én nem szeretek pazarolni, első a küldetéstudat, akármennyire is side quest érzés eleinte.
9/11 anonim 

válasza:

válasza:Menj dolgozni és nap közben többször menj ki fingani a budiba, ha érzed, hogy kell...
Amúgy a gáztermelő bélbaktériumaid szaporodtak el jobban a kelleténél. És a szag a sok hús és fehérje bomlásterméke. Két-három napig le kéne tolni egy-egy üveg szilvabefőttet, az kitakarítja belőled...
10/11 anonim 

válasza:

válasza:Engem ez sose zavart, én minden további nélkül befingok a munkahelyen, a múltkor egy oszolhatatlan szemeteskuka-szagúval durvítottam, ÓRÁKIG lengedezik a helyszínen :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!