Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha valakit korulmetelnek...

Ha valakit korulmetelnek akkor nem szarad ki a makkja?

Figyelt kérdés
2014. máj. 7. 14:53
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
62%

Nem!

Max érzéketlenebb lesz... Ergo tovább bírod a szexet :)

2014. máj. 7. 15:01
 2/16 anonim ***** válasza:
89%

De van akinek száraz lesz és a metélés után fél cm-vel kisebb is lesz a pénisz.Soknak ha maszturbál sikosítóra van szüksége.Attól függ hogy szerencsések közé tartozol vagy sem majd.

De sokaknak nem tetszik.A se x sem lesz jobb,amiket írogatnak az hazugság.

2014. máj. 7. 17:02
 3/16 anonim ***** válasza:
66%
Kedves 2.! Te metélt vagy? Csak mert én igen, és rám nem igazak, amiket írtál. Síkosítóra nincs szükségem, jobb a szex, és nem lett kisebb.
2014. máj. 7. 17:11
 4/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagyok metélt,de többen is írták hogy kicsit kisebb lett,nem sokkal,és bizony van aki írta hogy kell a síkosító.Mondom vannak szerencsések de vannak akiknek ezekre a segéd eszközökre szükségük van,olvass csak utána,van akiknek száraz lesz makkjuk.
2014. máj. 7. 18:00
 5/16 anonim ***** válasza:
2014. máj. 7. 18:00
 6/16 anonim ***** válasza:
78%
Tessék keregélhetek ehhez hasonló hozzászólásokat,nem mindenki szerencsés.
2014. máj. 7. 18:01
 7/16 anonim ***** válasza:
2014. máj. 7. 18:24
 8/16 anonim ***** válasza:

3 as,a kivétel erősíti a szabályt,de nem az a jellemző ami veled van .A még a fitymásoké is kiszárad pedig az vésve van .Mitől jobb a sex?.Talán csak kicsivel hosszabb.

A levágott bőr kiterítve közel 2 m2.Ez tele van érző idegvégződéssel,több millió.A makkon lévő 50 van meg a metélést követően elsorvad,mert a gatya ezt teszi vele .

Ezért tudományosan bizonyítható,a metéltek soha nem élnek át akkora sexuális élvezetet,mint a fitymások .

2014. máj. 7. 19:33
 9/16 anonim ***** válasza:
60%
Na már itt is jönnek az idegvégződésekkel meg az elpárolgó centikkel. Megkérdezed, akkor a válasz persze az, hogy nem vagyok metélt, de ismerősömnek az ismerősének az unokatestvére az bizony az, és ha ő mondja, akkor bizony kiszárad, összemegy, leesik, és még a zuhanyzóban is beszólnak a bácsik. Csatlakozom a harmadik válaszolóhoz, mint metélt, ugyanis semmi problémám nincs, sőt nagy megkönnyebbülés volt megszabadulni az életemet sokáig keserítő fitymától. És egyébként azt se tudom, hol árulnak sikosítót, de biztos csak szerencsém van.
2014. máj. 7. 19:54
 10/16 anonim ***** válasza:
38%
Nem szárad ki, nem lesz rosszab a szex (sőt!) és bizony, egészséges dolog. Nem véletlenül van körülmetélve több milliárd ember. Az itt (több bejelentkezéssel) irogató szerencsétlenen kívül én még nem találkoztam olyannal aki megbánta volna, hogy megcsinálták neki vagy felnőtt korában megcsináltatta. Max azt bánták meg utána, hogy hónapokig, évekig halogatták, és nem szánták rá magukat hamarabb.
2014. máj. 8. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!