Ha valakit korulmetelnek akkor nem szarad ki a makkja?
3. vagyok újra. ~6 évig éltem szexuális életet fitymával, 1 éve élek fityma nélkül. Van összehasonlítási alapom bőven, és azt kell mondjam, jobb metélten. Tovább tart, jobban kontrollálható. Tény, valamivel kevesebbet érzek, viszont amit érzek, sokkal közvetlenebbül. Nehéz elmagyarázni, aki metélt, érti hogy hogy értem. A fitymás léthez képest kb. 20%-al érzek kevesebbet, ez szerintem nem számottevő annyira, ahhozképest, hogy kb. másfélszer annyi ideig bírom - de ha akarom, tovább is bírnám, de nekem ennyi idő elég.
Síkosító: opcionális. Ha akarom használok, ha nem, akkor nem. Működik mindkét verzióval.
Méret: nem csökkent, nem nőtt, viszont nagyobbnak tűnik a makk miatt.
Egészség: volt, hogy párom gombás lett, nekem semmi bajom nem lett. Amíg volt fitymám, volt hogy párom begombásodott akkor is, amit elkaptam én is, már nem.
Vannak páran akiknek valóban nem lett jó, de ahelyett hogy tennének valamit hogy jó legyen, inkább siránkoznak, és játsszák a netorvost, hogy soha nem kell metélni, csak cukorbetegség esetén. Persze, ő jobban tudja mindenkinél, főleg az orvosnál.
Van itt egy tag, aki állandóan azt írogatja, hogy neki 20 év után esett ki egy varrat, és a helyén ott a lyuk, meg hogy kérges, száraz, stb. Ha egy varrat 20 évig nem esik ki, az már szerintem nem az orvos hibája, de sebaj.
55%-os nő te hagyd abba,mert te egészséges férfiakat,sőt kisgyerekeket is rá akarod venni a metélésre, és sok helyen igen sok hazugságot írtál össze,jöttél azzal hogy mennyivel szebb lesz,bocs hogy lenne már szebb,ettől nem lesz szebb semmi,kevés szépnek mondható nemiszerv van legyünk őszinték,akinek fitymával is átlag alatti volt annak metéléstől sem fog megszépülni,aztán jöttél jobb lesz a sex érvvel,nem lesz jobb,aki béna az ettől nem lesz ügyesebb:-)
Sőt akinek igen enyhe szükülete van és akár egy szakorvostól kapott kenőcs,vagy egy sokall kisebb beavatkozásra lenne szüksége azt is ezzel traktárod,legyen az akár gyerek még.
Az más kérdés amikor valakinek komony fityma szükülete van és így lehet csak kezelni és tudatában van hogy csak ez az egyetlen mód hogy a feszülő érzéstől,vagy akár gyulladástól megszabaduljon,de akinek nem olyan komoly a szükülete vagy akár egészséges azt nem beszélj rá semmire és főként ne beszélj olyan valótlanról hogy fitymaszükület kezelésére csak a metélés van mint megoldás,mert van fitymaplasztika,zplasztika,bemetszét is.
És nem csak ez az egy hozzászóló akinek a metélés nem jó eredménnyel végződőtt,bármilyen apró műtétet el lehet rontani ha nem jó kezekbe kerül az ember!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!