Tegnap masztiztam és sikerült is, de közben folyamatosan azon görcsöltem, hogy nehogy benyisson közben anyám (pedig erre kicsi volt az esély, mert éppen az előtt feküdt le), ez nem baj? Ettől még sikeresnek mondható a maszti és nem lesz bajom? 30/f
Szüleimmel élek, mind2en itthon vannak mindig, mivel már nyugdíjasok, és én csak este tudok masztizni (újabban elég hetente 1x...) miután lefeküdtek, mert akkor "tiszta a levegő", de akkor is benézhetnek (pl. ha anyám kijön WC-re...), mivel nem lehet bezárni az ajtókat és kopogni sem szoktak ha benéznek, ezért idegeskedek közben ezen... Persze próbálom mindig úgy időzíteni, hogy a legkisebb esélye legyen annak, hogy felkelnek pl. WC-re (a lefekvésük után csinálom nem sokkal...), de időnként még ígyis szoktam ezen izgulni, mint ahogy tegnap is...
Ennek a kérdésnek az előzménye, ami szintén az enyém:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__5..
az egy dolog hogy 30 évesen szülőkkel élsz, ennek számos oka lehet, akár gazdasági is, de hogy azon parázol, benyit-e anyu, és hogy ettől lesz a bajod?
kb egy 11-12 éves szintjén állsz szellemileg
kb egy gyerektől vártam volna egy ilyen kérdést
de a kérdésedre válaszolva, nem, nem lesz semmi bajod, sőt így izgalmasabb is, nem?
ha meg nem akarod hogy anyu bejöjjön amikor recskázol, zárd be az ajtódat, ha nincs kulcsod, mert anyu eldugta, akkor támaszd ki az ajtót vmivel. de csak ha befelé nyílik. ha kifelé akkor megszívtad
meg recskázz a kádban, az is csuda izgalmas. főleg ha van a fürdőszobajtón zár.
Most végigolvastam az egészet
a gyereket ne vedd sértésnek, tényleg egy gyerekre számítottam
felnőtt ember vagy testi szükséglettel, ezt a szüleid is pontosan tudják
nyugodtan recskázz bármikor csak csukd be az ajtót
ha anyukád benyit, ő lesz nagyobb zavarban, és legközelebb nem nyit be, vagy kopog
ha mindig becsukod az ajtót amikor csinálod, pontosan tudják, hogy most magányra vágysz
de természetesnek fogja venni, hiszen valahogy megszülettél te is, és egy felnőtt embernek, de akár egy 12 évesnek is van már szexualitása, szexuális igényei
szal ne szégyelld ezt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!