A homoszexualitás megállitható?
Figyelt kérdés
Egyik haverom (elég őrült) odajött hozzám és megkérdezte a fent említett kérdést.Nen tudtam ezért hozzátok fordultam hátha...2014. máj. 12. 18:27
2/11 anonim válasza:
Megállítható?? Nem. Született dolog.
Sajnos vannak az ún. látens homoszexuálisok, akikre a társadalom ráerőlteti a heteró viselkedést, mondanom sem kell, hogy ez nem szokott boldog házasságokban végződni, vagy jól sülni el az egyén szempontjából.
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi,megmondom neki
2014. máj. 12. 18:32
4/11 anonim válasza:
Ez nem egy folyamat, tehát nem állítható meg. És megváltoztatni sem lehet.
5/11 anonim válasza:
Megallithato de nem vallaljal pszichologusok
mert megtori szemelyiseget
6/11 anonim válasza:
Vagyis nem állítható meg, csak épp annyira, mint a heteroszexualitás. Ha eleget vered a gyereket, elnyomja magában azt is... lásd a bigott vallásosakat... csak épp megtöri a személyiséget.
7/11 anonim válasza:
Ahogy a szemünk szinét nem tudjuk megváltoztatni,úgy ezt sem .Kár ezt a kérdést erőltetni .
8/11 anonim válasza:
Szerintem simán megállítható. Mindig pinára kell verni a brét, és előbb utóbb az agy hozzá társítja a jó érzéshez. Aztán hopp máris a puncit szereted. :D
9/11 anonim válasza:
8, légyszi gondold át jobban. Te tudnád faxra verni a brét?
Ha igen, akkor te bizony bi vagy. :P De ha igazi heteró vagy, olyan picikére menne össze a próbálkozásra is, amilyen picikének még sose láttad...
10/11 anonim válasza:
8-as ez egy marha nagy hülyeség, őszintén fiú létemre a női nemi szerv látványa/elképzelése is undort vált ki belőlem. A férfi nemi szerv az meg számomra izgató. Ha van valami amit szeretek és amit utálok mért porbájam meg utálni amit szeretek, és megszeretni amit utálok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!