Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Váltanék életmódot, de hogyan?

Váltanék életmódot, de hogyan?

Figyelt kérdés

Nos, engem úgy kell elképzelni, aki 24/24 ül a gép előtt (jó azért nem épp, de hogy érezzétek azért mennyit :P), és kb. semmi aktív életetet nem élek, max. kimegyek a hűtőig meg vissza. Kicsit kezdem unni. Mármint, nem is hogy unni, hanem inkább jól esne egy kis váltás. Ugye jön a nyár, ez által a szabad idő is, és kiszeretném használni ezt a sok időt, szeretnék egy kicsit aktívabb életre átállni. Igen, az által, hogy annyit a gép előtt ülök, van rajtam egy kis felesleg is, amit leszeretnék adni. 177-178cm vagyok kb, és 82-85kg, a nyár alatt le szeretném adni ezt, kb suli kezdésig.

A kérdésem az lenne, mit, és mennyit? Szóval futás, edzés (pontosan kéne, hogy milyen féle ezés), étrendváltás, stb. És hogy ezekből is mennyit. Szóval milyen rendszeresen fussak, és mennyit, milyen gyakran járjak ez edzeni, ilyesmik? Ja, és kb mennyit tudnék leadni azzal a módszerrel kb nyár végéig, amit ajánlotok, azt is írjátok meg légyszi. :P

Köszi előre a segítséget! :)

2016. jún. 20. 14:37
 1/2 A kérdező kommentje:
Nem említettem, hogy 15/F vagyok. :D
2016. jún. 20. 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom hogy ehhez valami nagy edzés terv kellene .

Naponta kell mozogni,és nem addig futni,ami össze nem esel .

Mindent csak módjával,mert akkor nem érzed a kötelezőt sem .

Edző terem sem kell hozzá,alap torna gyakorlatokkal sokat le lehet adni .Most elcsodálkozol azon,amit írok.Napi 1 óra i gyógytorna milyen kemény lenne .

2016. jún. 20. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!