Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Normális, hogy extra nagy a...

Normális, hogy extra nagy a zacskóm és a heréim?

Figyelt kérdés

Nem mostanában, régóta eléggé méretes. Szó szerint.

Több orvos is megjegyezte, hogy nem mindennapi.

Alapból a golyóim kb mint egy-egy pingpong labda.. kb.

Nem fájnak, meg semmi. Csak kissé zavar néha, főleg sport közben.

21/F

2018. máj. 28. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
Őszintén? Biztos, hogy azok, bár elképzelni egyáltalán nem tudom..:D
2018. máj. 28. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
20%

Azok inkább normál méretüek.

Mivel jól védett helyen vannak,kevésbé látszódnak,azért ezzel senki sem kérkedik,mint a le lógóval.

2018. máj. 28. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
Az egyéni biológiai variabilitás itt is jelentkezik, te vagy az egyik azok közül, akik adott szervnél a legnagyobb méretekkel rendelkeznek és így születnek meg azok a biometriai adatok, amelyeket az átlag plusz/mínusz standard deviációval jellemeznek és ahol az adott populációban ezen határértékek között van az egyedi értékek 68%-a. Ha zavar, miközben sem vízsérv, sem heresérv esete nem áll fenn, akkor szuszpenzort kell hordani (bár az meg a termékenységnek nem tesz jót).
2018. máj. 28. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
szia megértelek nekem is nagy lógós van tudom milyen érzés
2018. máj. 29. 06:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha több orvos is látott már és mindent rendben talált, szerintem nincs okod aggódni. Sportoláshoz vegyél feszülős boxert, ami tartja a heréket, úgy a sportnál sem lesz gond!
2018. máj. 29. 09:36
 6/10 anonim ***** válasza:
Enyémek akkorák mint egy kisebb tyúktojás, persze lapított tyúktojás. De nem hiszem, hogy extra nagy golyóim lennének
2018. máj. 29. 11:53
 7/10 anonim ***** válasza:

Vagy inkább hordj fecskét!

Egyszer ültem rá a herémre amikor fel akartam pattanni a bringára, na akkor boxer volt rajtam :D

Azóta nem vagyok jóban a boxerrel...

2018. máj. 29. 15:01
 8/10 anonim ***** válasza:

Előfordul. Mindenkinek olyan, amilyet kapott az élettől :D

Nekem sajnos régen begyulladt az egyik golyóm és akkora lett tőle, hogy megnyújtotta a zacskót, mai napig lógósabb mint előtte, ilyen is van, lehet vele élni

2018. jún. 1. 12:48
 9/10 A kérdező kommentje:

Folyamatos, vontatott izgalmi állapotban kissé összehúzódik, szinte "megkeményedik" ugye.. De akkor is igen nagy..

Fájdalom ritkán jelentkezik (ezzel most szeretnék urulógushoz menni) 5-6/1 esetben, orgazmus közben, után. De ekkor erős, migrénes fejfájás, szédülés is táraul mellé. Ott lent pedig nyomó, fájó érzés van. Kb mintha összepréselném "gyengéden" őket...

2018. jún. 4. 00:16
 10/10 anonim ***** válasza:
A fejfájásnak, szédülésnek a vérnyomásodhoz is lehet köze (ami olyankor megemelkedik). Azzal minden rendben van?
2018. jún. 4. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Extra magas lipidó?

17/f vagyok és ami nagyon zavar hogy önkielégítés során is folyamatosan kb. 10perces vagyok, nővel pedig van amikor annyi sem ami elég ciki is és nagyon zavar. Viszont folyamatosan be vagyok feszülve alulról, szinte egy nap számtalanszór és amikor nővel vagyok akkor is...

Látszó erek a zacskóm bal oldalán?

Azt vettem észre hogy ha lógnak és ha megvan nyúlva a zacskóm akkor látszódik pár ér. Ez gondot jelent? Ha igen akkor írjátokle részletesen! Köszönöm!

Lehet valami oka hogy büdös a zacskóm?

Kicsit piros meg vannak fehér pöttyök meleg enyhe éghető érzés van a zacskón. Mikor kicsit is feszélyezem magam akkor irdatlan büdös. Nem tudom mit tehetnék naponta fürdök ha reggel este fürödnék akkor is olyan mint amikor valaki egy hónapja nem fürdött nadrágon nem...

Fitymafék műtét mindennel együtt 70-80 ezer vagy erre még rájön a + vizsgálat, megbeszélés, utána 1-1 extra vizit. Stb ?

Igen, ott van az ingyenes, de nekem se a tapasztalatom nem jó a magyar állami kórházakkal szemben, se kedvem nincs ott feküdni ahol nincs vakolat, hámlik a fal.... Inkább spórolok fél évig és megyek magánhoz.

Durex Invisible Extra Thin Extra Sensitive?

Ez új óvszer? Mert most láttam először a boltban,aki használta,mi a véleménye róla? Megéri hogy kicsit drágább,mert eddig Durex Real Free-t használtam,ami picit olcsóbb. Köszönöm mindenkinek a válaszát!

A péniszem szorosodik meg a zacskom is mit tehetek ez ellen?

a himveszomon is es a zacskomon is nonek szorszalak hogyan tudnam eltuntetni oket biztonsagosan? es lanyok titeket zavarna a szexbe?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!