Extra magas lipidó?

válasza:Az libidó. :D
Nem, nem nőne a péniszed semmilyen növekedési hormontól és semmilyen összefüggés nincs az ÁTLAGOS méreted és a "lipidód" között.

válasza:

válasza:Először is lipidó helyett libidó, ha màr ennyire utánanéztél a neten.
Aztán jó lenne ha elővennél egy helyesírási szótárt a folyamatos farokhúzogatàs helyett.
Ilyen fogyatékosok minek élnek egyáltalán... és később még szaporodni is akar, ami még nagyobb baj.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
21 éves férfi vagyok 70kg testtömeggel. Magas a vérnyomásom egy ideje. 140 és 156 között mozog, előző este aludni se tudtam, csak idegeskedtem, meg pluszba még fáj is a fejem és kicsit meg is vagyok fázva. Ma 2 óra fele bevettem egy fél xanaxot (12,5mg), hogy...
Öregapám 78 éves 10évvel ezelőtt volt egy tüdőrákja majdnem fél tüdejét kivették de abból felépült maradandó gond nélkül azóta rendszeresen járt vizsgálatokra urulógus stb 1 hónapja a vérvétel eredményben 100feletti psa értéket mutatott(ez a prosz.rák tünete ugye)...
Viszonylag magas a tesztoszteronszintem, ennek eddig csak a pozitív hatásait (férfias jellegek, könnyebb izmosodás) tapasztaltam és élveztem. Később lehet ennek negatív következménye? Vagy csak simán a pubertás miatt van (korán kezdtem serdülni)? 18/f
Imterneten sehol nem találok erre választ. Valószínűleg a sok nyers kecsketejtől jöhetett elő, (vagy a májam miatt, bár csak minimális eltérés volt a laborvizsgálat szerint). Mind a 2 mellbimbóm megduzzatt, csomós, már átüt a pólón. Heti 3x edzek (kondizok), semmilyen...
Ennyire más hatása van a hajhagymákra és a sima testszőrre?
58 éves budapesti férfi vagyok, a koleszterin is magas, családban anyai ágon is magas volt
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!