17 éves srác vagyok. Júliusban leszek 18, és 165 cm vagyok. Fogok még nőni? Vagy ha esetleg szednék növekedés hormon gyógyszert az segítene?
én 16 éves korom óta nem növök, 186 cm vagyok (apum is elég magas). És hidd el ennek is megvan a maga átka, a metró ajtajába már nem egyszer m@sztam be a fejem. Ráadásul a mostani barátnőm is csak 162cm (26 éves úgyhogy már nem fog nőni :) ), ami minimális feszültséget azpért okoz köztünk.
Szerintem békélj meg a magaságoddal, a lányoknak így is (ha nem jobban :) ) fogsz tetszeni!
25/F
Szia!
Én 14 éves koromban ( F ) 158 cm magas voltam. Jártam is valamelyik pesti klinikára emiatt. És mire utoljára mentem 161 cm voltam, éppen ezért azt mondták, hogy már nem leszek jogosult hormonkezelésre, ugyanis 160 cm fölött már normálisnak számít a magasságod!
Egyébként a fiúk akár 24 éves korukig is nőhetnek, szóval óvatosan azzal a 15 évig "növéssel"!
Fogsz még nőni, egy komoly kis táplálkozási rend sokat segítene még arra a pár évre amíg növésben vagy!
Ha pedig dohányzol, sürgősen állj le!
Üdv!
169 cm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!