Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A hugycsőnyílásom közép tájon...

A hugycsőnyílásom közép tájon össze van nőve, ezáltal 2 felé osztja a nyílást. Ez normális?

Figyelt kérdés

Az alsó rész működik, azon jön ki minden, a felő viszont nem. (Kicsi korom óta van így.) Ez akadályozhatja azt is, hogy kilövelljen az ondó? (Csak mert még sose mentem el úgy, hogy “spricceljen”, csak simán kifolyt.)

16/f



2019. febr. 18. 06:54
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Urologus, minel hamarabb. Valoszinuleg egy apro mutettel helyre lehet hozni.
2019. febr. 18. 07:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Kis unokaöcsémnek ilyen volt, csak neki még ráadásul egészen a fütyije alján volt a másik nyílás.

Már kiskorában egy egyszerű műtéttel korrigálták. Csodálkozom, hogy kiskorodban szüleid nem fordultak ezzel orvoshoz.

Menj el vele urológushoz, megvizsgál, hogy milyen mértékű a rendellenesség, és mit lehet tenni, vagy hogy kell-e tenni egyáltalán valamit.

2019. febr. 18. 07:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, valószínű, hogy el fogok menni vele dokihoz.

És ha esetleg azt mondja, a doki, hogy nem kell műtét, mert nem akadályoz semmiben, viszont én azt mondom neki, hogy de énszeretném, ha normális lenne, mert nekem “esztétikailag” nem tetszik és zavar, akkor ő ezt megcsinálja?

2019. febr. 18. 07:36
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem csak hokizás után van ez, akkor valóban lehet katéterrel megnézik és kitágítják. Sperma kilövellés után normális, hogy összeragad 1-2 óráig, de ha rendszeres akkor urológia szakrendelés.
2019. febr. 18. 08:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
az én fiamnak is mint a 2-es hozzászóló unokaöccsének lejjebb volt a húgycsőnyílása, 3 éves korában műttettük meg én csak azért írok, mert az orvos nekünk kifejezetten azért ajánlotta a műtétet, hogy "esztétikailag" rendben legyen , meg pl ő ugye nem tudott volna rendesen piszoárba pisilni mert lefele ment volna a pisi és nehogy emiatt majd szekálják ovis-iskolás korában ami nagy lelki törést okozhatna neki, mert alapból biológiailag nem volt ezzel probléma - szóval... igen én úgy gondolom akkor is meg fogja csinálni a műtétet ha te szeretnéd :)
2019. febr. 18. 10:27
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
