Mire számíthatok ha csak röntgen után tudta eldönteni a fogorvosom, hogy mégis szuvas a fog?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A fogorvosom a tegnap elkezdte kihúzni a gyökereket a fogamból, és iszonyúan fájt, mert érzéstelenítés nélkül csinálta. Már annyira fájt, hogy megfogtam a karját, hogy hagyja abba, mert nem bírtam megszólalni. Végül ezután adott injekciót, és azután már nem éreztem...
Voltam fogorvosnál pár hete de nem kívűl semmit a fogamon csak vmi fura volt neki ezért elküdött röntgenre, visszamentem vele és azt mondta igen jól sejtette tényleg elszuvasodott a fog de nem csinálta meg,csak időpontot tudott adni. Ha szabad szemmel nem látott semmit...
Sajnos már napok óta iszonyatosan fáj a fogam (lyukas), valószínű elérte az ínyem, idegeim, nem tudom mit. De nincs pénzem az eddigi magándokimhoz menni, most minden pénzem az egyetemre megy. Segítenétek honnan tudhatom meg ki a körzeti fogorvosom? Taj kártyával ingyenes a tömés ugye?
Hivjam fel a fogorvosom?
2,5 évig volt rajtam a fogszabályzóm, azért kellet, mert egy kicsit kiállt az első két fogam. Amikor leszedte, azt hittem szörnyet halok. Teljesen elhúzta ellenkező irányba a fogaimat, ráadásul még rés is van köztük. Ez kb. fél éve történt. És gondoltam rákérdezek,...
A körzeti fogorvosomhoz jártam, betömte jópár lyukas fogamat, de ami miatt ténylegesen odamentem az az volt, hogy barnás csíkok vannak a fogaim fölső részén, meg nem valami szép látvány ahogy a fogaim kinéznek, még jópár dolog hibás rajtuk. Ő ott azt mondta hogy ezek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!