Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mi a legjobb gyógyszer a...

Mi a legjobb gyógyszer a megfázásra, ha már nekem sok nem jött be? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Meleg leves iszogatás,meleg tea,meleg kávé... Ezek mind nemhasználtak. Próbálkoztam a vodkával,pálinkával is,sőt koktélokkal is(rútul bevágtam) Másnapra egész tűrhető lett de estére mindig rosszabbodott.Már 1,5hete megy a dolog.Ma estére már úgy eldurvult hogy a nyelvem is izomlázas köpni,nyelni nehezen tudok,sőt még a beszéd is megeröltető... Most a fagyóba raktam 1 vodkát és egy poharat is,ezekből ittam egy adagot és a nyelvem kicsit jobb lett... Mi a legjobb megoldás?
2010. szept. 26. 00:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Pálinka. Igyad szép lassan, hogy érezd, ahogy marja a torkod. Nekem eddig mindig bevált.
2010. szept. 26. 00:17
 2/4 anonim ***** válasza:

mondjuk felkereshetnél egy orvost....ha már 1,5 hete ez van !!!!!

Legalább gyógyszerrel mérgeznéd magad 3-4 napig.Attól legalább meggyógyulnál,nem pedig piázni feszt!!!!

2010. szept. 26. 00:29
 3/4 anonim ***** válasza:

én pont most voltam nagyon beteg, és 6 nap alatt kijöttem belőle, bár még most is van egy kis lázam esténként.

én ezeket csináltam: kétfajta gyógyszerrel tömtem magam (aspirin és paxirasol), ittam felváltva a neocitrant meg z aspirin+C-t, inhaláltam, izzasztottam magam, sok gyümölcsöt ettem (csak azt, más nem ment le), és 100%-os leveket ittam, hogy minél több vitamint vigyek be. ja, és folyamatosan aludtam.

2010. szept. 26. 00:37
 4/4 A kérdező kommentje:
A gyógyszernek se volt semmi hatása,3200at költöttem re de mintha mi sem történt volna...
2010. szept. 26. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Melyik a legjobb gyógyszer vashiányra? Vagy inkább mit szedjek hogy a vasam ne 3.5ös legyen?

Ha jól tudom 10 től mondhatjuk jónak. Suliban állandóan fáradt vagyok testnevelés órákon is hamar elfáradok meg ilyenek. Nagyon rossz. Jó lenne valami tanács. Egyébként crohn beteg vagyok. 16 évesen. szóval úgy kellene valami gyógyszer(vagy ha más használ az is jó...

Melyik a legjobb vény nélkül kapható allergia gyógyszer? (lennt bővebben)

Két dologra vagyok allergiás: a kutyaszőrre meg valami virágra. Tudom hogy felelőtlenség hogy nem tudom melyikre,de régen voltam már allergiavizsgálaton és nincs meg az a papír...:( Xyzalt szedtem/szedek, de viszket a torkom, a szemem, folyik az orrom..készen...

Prosztatagyulladásnál mi a legjobb gyogyszer?

23 vagyok .Ezelött két éve jelentkeztek a tünetek elmentem a háziorvoshoz de semmit sem talált majd még kétszer és azt mondta csak izületi probléma hogy gyakori a vizelési ingerem .Hát elhittem ,aztán elegem lett és most ezelött 3 honapja elmentem urologushoz ,elöször...

Az allergiagyógyszert háziorvos is felírhatja? Melyik a legjobb szemcspp és orrspray? Antidepresszáns gyógyszer mellett lehet használni?

Az allergiagyógyszert háziorvos is felírhatja? Melyik a legjobb szemcspp és orrspray? Antidepresszáns gyógyszer mellett lehet használni? Nagyon viszket,vér vörös a szemem s nagyon dugul az orrom. A fejem egész éjszaka majd szét robbant a fülemtől.2 napja cseng a...

Melyik a legjobb gyógyszer a szénanáthára, allergiára?

Ma elkezdett ömleni a "víz" az orromból, szerintem valami allergia lehet. Milyen gyógyszer vált be nektek legjobban az allergia ellen?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!