Mi a legjobb gyógyszer a megfázásra, ha már nekem sok nem jött be? (bővebben lent)

válasza:

válasza:mondjuk felkereshetnél egy orvost....ha már 1,5 hete ez van !!!!!
Legalább gyógyszerrel mérgeznéd magad 3-4 napig.Attól legalább meggyógyulnál,nem pedig piázni feszt!!!!

válasza:én pont most voltam nagyon beteg, és 6 nap alatt kijöttem belőle, bár még most is van egy kis lázam esténként.
én ezeket csináltam: kétfajta gyógyszerrel tömtem magam (aspirin és paxirasol), ittam felváltva a neocitrant meg z aspirin+C-t, inhaláltam, izzasztottam magam, sok gyümölcsöt ettem (csak azt, más nem ment le), és 100%-os leveket ittam, hogy minél több vitamint vigyek be. ja, és folyamatosan aludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Ha jól tudom 10 től mondhatjuk jónak. Suliban állandóan fáradt vagyok testnevelés órákon is hamar elfáradok meg ilyenek. Nagyon rossz. Jó lenne valami tanács. Egyébként crohn beteg vagyok. 16 évesen. szóval úgy kellene valami gyógyszer(vagy ha más használ az is jó...
Két dologra vagyok allergiás: a kutyaszőrre meg valami virágra. Tudom hogy felelőtlenség hogy nem tudom melyikre,de régen voltam már allergiavizsgálaton és nincs meg az a papír...:( Xyzalt szedtem/szedek, de viszket a torkom, a szemem, folyik az orrom..készen...
23 vagyok .Ezelött két éve jelentkeztek a tünetek elmentem a háziorvoshoz de semmit sem talált majd még kétszer és azt mondta csak izületi probléma hogy gyakori a vizelési ingerem .Hát elhittem ,aztán elegem lett és most ezelött 3 honapja elmentem urologushoz ,elöször...
Az allergiagyógyszert háziorvos is felírhatja? Melyik a legjobb szemcspp és orrspray? Antidepresszáns gyógyszer mellett lehet használni? Nagyon viszket,vér vörös a szemem s nagyon dugul az orrom. A fejem egész éjszaka majd szét robbant a fülemtől.2 napja cseng a...
Ma elkezdett ömleni a "víz" az orromból, szerintem valami allergia lehet. Milyen gyógyszer vált be nektek legjobban az allergia ellen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!