Mi az aranyér? Mitől lehet ez?

válasza:

válasza:herdaleonard válasza:
"az aranyer felfazasto es tuleroltetestol van"
+
mozgásszegény életmód, ülőmunka, rostszegény táplálkozás, kevés folyadék fogyasztása
Kapcsolódó kérdések:
Lehetséges 30 évesen is? És mik a tünetei?
Aranyeres problémám 2 hete kezdődött, eddig sosem volt és most eléggé beparáztam. Már 2 hete külső aranyerem van, az elején fájt és elég nagy is volt az aranyeres csomó, azóta, 2 hét elteltével már nem fáj és már nem is akkora, mint volt, de még mindig ki tudom...
Azt szeretném megtudni, hogy 17 évesen lehet aranyerem? Inkább az idősebbekre jellemző, csak hát utána olvastam az interneten és nem kizárt-e lehetőség. Orvos nem szeretnék mostanában ilyesmi miatt elmenni, mert idén végzek a gimivel és a dokim elég szigorú e téren,...
Eddig még egyik sem volt nekem és most egyszerre jött ki mindkettő.
6 napja kint van az aranyerem! Ez az első, hogy kijött, hidegen ültem, gondolom megfázott! Valaki valami jó tanácsot tudna adni? Próbáltam egyfajta kúpot, reparon krémet, de még semmi! Ez ugye visszahúzódik majd? Iszonyú kellemetlen! Segítenétek??????? Előre is köszi
Észrevettem, hogy ott hátul, a végbélnyílásom oldalán van valami fél borsónyi, kicsit kemény kinövés. Egyáltalán nem fáj, nem viszket és nem vérzik, csak zavar, hogy ott van, mert nem tudom mi az. Tudja valaki, mi okozhat ilyet, vagy muszáj elmennem kivizsgáltatni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!