Energiátlannak érzem magam. Ez mitől lehet? Diagnózisomban skizofrénia és disztimia áll. A gyógyszerektől vagy a betegségeimtől lehet ez? Már csak 1,25 mg parnassant szedek és 20 mg rexetint.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kezdem az elején...19 éves srác vagyok. Tavaly októberben egyszer nagyon felment a vérnyomásom, és bestresszeltem. Akkor kezdődött hogy mindig rosszul voltam, és attól féltem hogy valahol elájulok. Nos eddig nem is izgalmas a történetem. Azonban december közepén egy...
Nekem a skizoaffektív van
Vagy ez inkább skizofrénia lenne?
Sziasztok. Nos ott kezdem, hogy néhány éve már vannak kényszercselekedeteim. Egy hónapja pedig nem tudom honnan, de jött egy olyan hülye kép a fejemben, hogy megölök egy személyt akit amúgy nagyon szeretek. Mondanom sem kell, nagyon megijedtem. Napokig szorongtam...
Fura fájdalmakat érzek a fejemben mintha a lelkem vagy az idegeim vagy az agyam fájna és sajogna.Egy energiablokkot érzek a fejemben ami elválaszt saját magamtól.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!