Mitől lehet rossz a kedvem, miért vagyok így?
Nem tudom mitől, 1-2 napja lehangolt és rosszkedvű vagyok, pedig semmi okom rá. Ezen kívül nagyon sokat alszom, van hogy 10-kor már lefekszem, eégészen 8-ig alszok de ebéd után már álmos vagyok, sőt egész délután is.
Valakinek volt már ilyen? Mi okozta? Nem jövök rá, mert semmi okom nincs a rosszkedvre.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Vagy azon kattogok, hogy a munkahelyemen mi van vagy, hogy a szüleimnek nehogy legyen valami bajuk mert már idösek, vagy, hogy a gyerekeim rendben legyenek. Félek a betegségektől, attól, hogy a szüleim esetleg valami miatt meghalnak vagy, hogy a gyerekeimnek valami...
Van csalàdom,munkàm,de mégis sokszor egyedül érzem magam.A kedvem mostanàban mindig rossz,de én ezt nem szeretném. Nem talàlom meg,hogy mi az ami felvidít.Teszem a dolgom,mint egy robot,elvégzek itthon is minden munkàt,hogy ki tudjam pipálni.Szeretnék ezen vàltozatni,de nem tudom,hogyan?
Lelkileg elegge megviselt vagyok valami miatt, nyomaszt egy dolog. Ti mit szoktatok tenni, amikor ez van, hogy jobb legyen?
Olysnkor élni sincs kedvem. Antidepresszanst szedek, orvosomnak is mondtam mar.
Legszivesebben felvágnám az ereim olyan szarul vagyok fél napig.
Nemm akarok beszélgetni, nincs kedvem semmihez, dolgozni is nagy kínok között megyek mert tudom hogy muszáj, nincs életkedvem. Nem tudom mit tegyek hogy jobban legyek mert most nincs kedvem létezni se?! Van valami praktika erre? Ami miatt kivagyok és kezdek...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!