Tapasztalatok, mikor bipoláris zavaros személy (50 éves) mindenféle ürüggyel szakítások depressziós fázisban?
Figyelt kérdés
Amiért persze én vagyok a hibás. Konfliktus kezelés nulla, kommunikációs készség nulla, empátia nulla, mint egy nárcisztikus bipoláris mimóza, akinek a végén az is baj, hogy ölelést kapott az elején. Hogy lehet kezelni mindezt, tolerálni.2023. szept. 26. 15:59
1/4 anonim 

válasza:

válasza:Igen, tapasztalatok depressziós fázisban. Menj egy másik fázisba. Hátha elsiklik melletted és máris nincs ürügy. Az ürügyre nagyon kell vigyázni,nehogy bipoláris legyen
2/4 anonim 

válasza:

válasza:Mikor tanulsz meg szintaktikailag helyes mondatokat írni?
3/4 anonim 

válasza:

válasza:hagyd el. mert te is egy lelki roncs leszel egy bipolaris mellett. Menekulj!
4/4 anonim 

válasza:

válasza:Menekülj tőle, mert a hullamzó zavarai ki fognak készíteni. Jobb nem lesz hosszútávon.
Kapcsolódó kérdések:
Létezik olyan applikáció, weboldal, ahol depressziós emberek lelkizhetnek, oszthatják meg egymással a tapasztalataikat?
Ha nagyon nincs ilyen Csoportos terápiára is kész lennék elmenni
A The last of us 2 megvennem, de depresszios vagyok. Megviselne erzelmileg? Tapasztalatok?
Akik kitoktak mik a tapasztalatok?
Mivel küzd egy depressziós ? Személyes tapasztalatok ?
Én voltam pszichológusnál meg régebben. Azt mondta h vagy most megyek atfele a pubertáson és ezt elem meg ilyen nehezen. Vagy depresszióval küzdök. Nekem vannak igen rossz napjaim. Sokszor felek az emberektől. Magányos vagyok. Vannak vagdosasi problemaim. Alvás...
Budapesten milyen pszichiátriák vannak?
Szorongásos bipoláris vagy depressziós embereknek a tapasztalataira vagyok kíváncsi elsősorban?
Persze...
Hányan alszanak egy szobában? Milyenek az orvosok? Hány éves és milyen emberek vannak túlnyomórészt? Bármilyen hasznos információ, amit jó ha tud az ember. 2018 utáni tapasztalat lehet jobb leírást ad, szóval légyszi írjatok dátumot is a tapasztalatok mellé. Előre...
Van e valakinek tapasztalata
5 htp kapszula hasznos e
Szorongás depressziós tünet
Esetén?
használt emar valakinek? Üdv
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!